Een stabiele kartonnen doos

Een kartonnen doos kan vele functionaliteiten hebben. Van het verpakken van producten tot het verhuizen van spullen en het opslaan van goederen. De ene kartonnen doos is daarom de andere niet en het is in veel gevallen erg handig om een kartonnen doos op maat te hebben, zodat de inhoud van de doos stabiel kan worden opgeslagen of vervoerd. Een kartonnen doos die op maat gemaakt is kunt u eenvoudig verkrijgen bij Dozenlatenmaken.nl. Hier is het mogelijk om de doos samen te stellen die precies past bij de doelstelling waarvoor u die nodig heeft, om hier vervolgens het aantal van te bestellen dat u nodig heeft van deze speciaal voor u gemaakt kartonnen dozen.

Een kartonnen doos op maat laten maken

Op de website dozenlatenmaken is het eenvoudig om een kartonnen doos zelf samen te stellen.

  • U kiest het type doos
  • U kiest het formaat
  • U kiest het aantal

En zo maakt u in enkele stappen precies de kartonnen doos die u nodig heeft en bestelt u ook exact dat aantal dat u ervan nodig heeft. Het laten maken van een kartonnen doos kan op verschillende manieren, waarbij u werkt met golfkarton van hoogwaardige kwaliteit en die zorgt voor een stabiele basis van elke kartonnen doos die u hier laat ontwikkelen. U kut hierbij kiezen uit vouwdozen, wikkeldozen, postdozen en bijvoorbeeld een vakverdeling van karton die u in de doos kunt plaatsen, om zo bijvoorbeeld een stevige basis te bieden aan de producten die u in de kartonnen dozen wilt opslaan of vervoeren. Vervolgens kiest u de lengte, de breedte en de hoogte van de binnenzijde van de kartonnen doos die u aan het samenstellen bent en daarbij kunt u de afmetingen in millimeters aangeven. De doos wordt op die manier zo strak vormgegeven dat het precies past bij het doel waarvoor u de doos nodig heeft. Dit biedt u niet alleen zekerheid, maar het is ook nog een teken van professionaliteit, wanneer u de dozen wilt gebruiken voor bijvoorbeeld producten die u verkoopt of het verzenden vanuit een webshop met producten van een specifieke afmeting. De keuze voor de dozen die u gebruikt voor de verzending van uw producten is veelzeggend voor de manier waarop u zelf tegen kwaliteit aankijkt. Elke doos die u verstuurt is daarmee representatief voor u als organisatie en daarom is het belangrijk om een doos te ontwikkelen die aansluit bij de kwaliteitsstandaarden die u voor ogen heeft. Na het bepalen van de afmetingen kiest u het aantal dozen dat u wilt hebben, waarbij het verstandig is om altijd voor meer dozen te kiezen dan u aanvankelijk nodig heeft. Niet alleen heeft u zo altijd voldoende dozen op voorraad, maar met de scherpe prijzen die Dozenlatenmaken.nl biedt is het absoluut de moeite waard om een aantal dozen extra in huis te hebben.

De buitenkant is ook belangrijk

U heeft in de eerste stappen de afmetingen van de binnenzijde van de doos aangegeven, maar ook de buitenkant van de doos is erg belangrijk. Niet alleen bepaalt u zelf de stevigheid van de doos, door aan te geven hoe dik het golfkarton is waarvan de doos wordt vervaardigd. Ook de kleur is alles bepalend, waarbij u kunt kiezen tussen bruin, wit of een bedrukte doos. U kunt uw doos daarmee ook  personaliseren of branden met uw logo, om zo een speciale verzenddoos voor uw organisatie te laten maken. U kunt er zelfs voor kiezen om handvatten in de doos aan te laten brengen. Bent u op zoek naar de beste kartonnen doos voor uw organisatie? Begin dan direct op www.dozenlatenmaken.nl met het samenstellen van uw ideale doos.