Een website laten maken met WordPress in Nijmegen

Vorig jaar heb ik voor het eerst een website met WordPress gemaakt en dat vond ik niet gemakkelijk. Online is veel informatie te vinden over dit platvorm en hoe je de website kan aanpassen, maar het lukte mij maar niet om te maken wat ik wilde. Ik was niet tevreden met het resultaat, maar de website functioneerde en daarom besloot ik om het daarbij te laten. Ik kreeg Een website laten maken met WordPress in Nijmegenondertussen steeds meer bezoekers op de website en verdien er ondertussen een leuk bedrag aan, daarom wilde ik graag de website laten maken door een expert in WordPress in Nijmegen. Ik had verschillende bedrijven vergeleken en koos hierna voor het Monkey Vision. Vorig jaar had ik een idee voor een website en wilde graag zien of dit bezoekers zou aantrekken. Ik zocht veel informatie op over het starten van een website en hoe je bezoekers kan aantrekken. Ik had een heel plan gemaakt en wilde graag op een goedkope manier de website starten. Ik zocht een voordelig hosting bedrijf uit en was van plan om met WordPress een website te maken, omdat dit platvorm gratis is. Ik kende niemand met verstand van WordPress in Nijmegen, daarom besloot ik om alles zelf uit te zoeken. De basis van het platvorm vond ik niet ingewikkeld, maar het lukte mij maar niet om de website precies te krijgen zoals ik dit wilde. Wat ik ook probeerde, er was altijd wel iets waar ik niet helemaal tevreden over was. Ik besloot om het er maar bij te laten en mijn tijd te besteden aan het schrijven van de pagina’s. Ondertussen verdien ik elke maand een leuk bedrag aan de website, waardoor ik graag opnieuw de website met WordPress in Nijmegen wilde laten maken. Ik wilde graag hulp van iemand in de buurt, zodat ik gemakkelijk mijn idee├źn kon delen en om hulp kon vragen. 

Monkey Vision is een expert in WordPress in Nijmegen

Via Google zocht ik naar bedrijven met veel ervaring van WordPress in Nijmegen en vond een aantal bedrijfjes. Ik bekeek de websites die zij al gemaakt hadden en vond de voorbeelden van het bedrijf Monkey Vision erg mooi. Ik nam contact op met dit bedrijf en vertelde dat ik graag mijn website opnieuw wilde laten maken, maar mijn content niet wilde verliezen. Dit bedrijf kon mij helpen en kon voor een goede prijs de nieuwe website met WordPress in Nijmegen maken. 

Zeer tevreden over de nieuwe website

Sinds twee maanden staat de nieuwe website online en ik ben erg blij met het resultaat. De website is erg mooi geworden en alle oude content en mogelijkheden werken nog perfect. De samenwerking met Monkey Vision vond ik erg prettig en zij hielden veel rekening met mijn wensen. De website was snel klaar en mijn bezoekers zijn blij met het nieuwe ontwerp. Ik kan Monkey Vision aanraden als expert in WordPress in Nijmegen.

  • Dit bedrijf heeft al veel mooie website met WordPress gemaakt
  • Zij konden voordelig de nieuwe website maken
  • Het bedrijf hield goed rekening met mijn wensen
  • Ik vind de website zeer mooi geworden