Gehecht aan rijschool in Dordrecht

Mijn dochter heeft een tijdje geleden haar havodiploma behaald, en ze wilde daarom graag in de zomervakantie beginnen met rijlessen. Ze heeft hard gewerkt om wat geld bij elkaar te krijgen om het te kunnen betalen en we zijn erg trots op haar, maar ik en mijn vrouw moesten ook gelijk denken aan hoeveel problemen mijn zoon heeft gehad met het behalen van zijn rijbewijs. Onze zoon is een stuk ouder, maar hij heeft in principe net zijn rijbewijs gehaald. Hij heeft vijf keer zijn praktijkexamen opnieuw moeten doen. Dat heeft hem en ons veel geld gekost, erger nog is dat hij een tijd erg onzeker is geweest doordat hij het vaak opnieuw moest doen. Deels heeft het met zijn karakter te maken gehad, hij kan best terughoudend zijn, maar zijn eerste rijinstructeur is achteraf gezien ook een reden geweest waarom hij zijn rijexamens niet haalde. Omdat mijn zoon van nature wat onzeker kan zijn, heeft hij een rijinstructeur nodig die hem een veilig gevoel geeft. Alsof er niks mis kan gaan. Hij kreeg het tegenovergestelde; iemand die zich steeds zorgen maakte waardoor hij zich nog meer ging inhouden en dingen erger werden. Mij dochter heeft hetzelfde temperament, vandaar de angst voor dezelfde problematiek. Mijn zoon heeft uiteindelijk bij drie rijinstructeurs gezeten. De tweede was al een stuk beter dan de eerste, maar toch haalde hij zijn praktijkexamen nog steeds niet. Op een gegeven moment verliep zijn theoretische examen, toen heeft hij ervoor gekozen om een tijdje te wachten voordat hij opnieuw begon. Zo kon hij weer wat geld bij elkaar sparen en wat bijkomen. Toen mijn zoon weer begon besloot hij niet alleen een andere instructeur te nemen, maar ook een andere rijschool. Samen keken we op internet naar rijscholen in de buurt, en we kwamen uiteindelijk bij rijschool AIR terecht (rijschoolair.nl). 

Niet slecht, die Rijschool in Dordrecht

Het eerste voordeel was dat deze rijschool in Dordrecht zit, dus lekker in de buurt en voor hem een bekende plek. Nog een paar voordelen van deze rijschool in Dordrecht:

  • Er is geen wachtlijst.
  • Je krijgt waar voor je geld.
  • Professionele rijinstructeurs.

Mijn zoon heeft een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. De eerste instructeur heeft hem op de een of andere manier het zelfvertrouwen gegeven waardoor het praktijkexamen ook goed ging. Bij de eerste rijinstructeur zag hij steeds op tegen de lessen, maar bij deze rijschool in Dordrecht keek hij uit naar de lessen! Iets waar we heel erg op hoopten, maar niet hadden verwacht.

De beste rijschool 

Hij raadde zijn zus dan ook aan om lessen te gaan nemen bij de rijschool in Dordrecht. Zij heeft nu ook rijlessen bij rijschool AIR, en tot nu toe lijkt dat ook prima te gaan. In ieder geval een stuk beter dan hoe het in het begin bij onze zoon ging, ze heeft dan ook dezelfde instructeur als mijn zoon had. Wie weet lukt het haar in een keer om haar rijbewijs te halen. Dat scheelt haar en ons heel wat centjes, maar belangrijker nog vinden wij het als ouders fijn dat we onze dochter de ervaring die mijn zoon heeft gehad kunnen besparen. Dat ze de eerste keer dat ze ging rijden een vertrouwd gevoel had en met een lach thuiskwam, allemaal door deze rijschool in Dordrecht. Met name mijn zoon wil de rijschool in Dordrecht erg bedanken, maar wij als ouders kunnen ook niet benadrukken wat deze rijschool onze kinderen heeft opgeleverd.

Lees meer…