Waarom wil ik mijn ex terug

Elke keer als ik hem weer zie dan ben ik weer helemaal ondersteboven. Als ik alleen maar naar hem kijk dan komen er weer oude gevoelens naar boven. En ik heb het niet slecht, ik hem een leuke vriend en we hebben het heel goed. Ik voel me altijd goed bij mijn huidige vriend en hij is echt een goede jongen. Maar als ik dan in de kroeg een drankje ga drinken met vriendinnen dan kom ik hem tegen. Mijn ex, mijn ex is wat betreft dus geen goede jongen. Hij is zoals mijn moeder me altijd vertelde slecht nieuws. Hij is een jongen die keihard door de wijk scheurt met zijn auto, de muziek tweehonderd meter verder nog te horen. Hij maakt zich niet druk om de mening van anderen. Hij werkt wanneer hij daar zin in heeft en verdient dan ook goed, pakt zijn koffers om op vakantie te gaan als hij er zin in heeft. Het leven met mijn ex is anders, is gemakkelijk en avontuurlijk maar toch helemaal niet veilig. Daar ben ik naar op zoek. Toch? Als ik hem dan zie en hij geeft me een knipoog dan ben ik verdoofd. Alles wat ik mezelf vertel dat verdwijnt als sneeuw voor de zon. En dan denk ik alleen maar hoe krijg in mijn ex terug.

Hoe win ik mijn ex terug

Ik ben hem nu een paar dagen geleden tegengekomen en mijn hoofd draait overuren. Ik twijfel over mezelf en over alles in mijn leven. En het gekke is dat ik hem niet meer uit mijn hoofd krijg. Het lukt me gewoon echt niet meer. Het blijft maar malen en ik blijf maar nadenken over een leven met hem. Telkens weer denk ik bij mezelf ik wil mijn ex terug. Maar hoe ga ik dit dan doen, hoe krijg ik mijn ex terug? Hij heeft me al vaak genoeg uitgedaagd en telkens als ik erop in ga duwt hij me weg. Ik ben immers al met iemand anders. Maar mijn huidige vriend zomaar aan de kant zetten daar ben ik nog niet klaar voor. Ik weet niet of ik dat wel durf. Mijn hoofd draait overuren en ik krijg geen hap meer door mijn keel. Ik voel me afgeleid en zit niet lekker in mijn vel. En mijn omgeving merkt dit ook aan mij. Ik ben snel afgeleid en mijn gedachten dwalen dan af. Maar ik weet niet wat ik moet doen. Stiekem weet ik wel al wat ik wil. Ik wil niet verder met mijn huidige relatie maar ik wil verder met hem. Ik wil mijn ex terug en ik heb geen idee hoe ik dat voor elkaar ga krijgen.

Wat er moet veranderen

Als ik ergens over twijfel maak ik altijd een lijstje. Ik schrijf de voor en nadelen op zodat ik een duidelijke keuze kan maken. Ik dacht er lang over na en besloot toen alles op te schrijven over waarom ik mijn ex terug wil. Maar toch zijn er een aantal dingen die moeten veranderen. Ik vind het belangrijk dat we beter met elkaar omgaan. We hebben veel ruzie gemaakt in het verleden, dit wil ik niet meer. Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd met elkaar door te brengen. Mijn vrienden wil ik ook blijven zien zonder dat hij hier problemen mee heeft. Ik wil mijn ex terug maar dit moet er veranderen:

  • Onze relatie moet verbeteren als we met elkaar verder gaan.
  • We moeten beter met elkaar omgaan.
  • Om weer verder te gaan moeten we elkaar leren vertrouwen.
  • Geen ruzie meer

Wil je ook je ex terug?  Kijk dan op de site van exterug.nl: https://exterug.nl.