Goochelaar voor je feest

Wanneer je een groot feest organiseert hoort daar natuurlijk vermaak bij. De gasten die komen moeten zich immers op hun gemak voelen en het naar hun zin hebben. Met een goochelaar weet je zeker dat iedere aanwezige zich kostelijk vermaakt! Met leuke trucs en aanstekelijke humor zorgt een goochelaar dat ieder feestje de moeite waard is. Wat zijn de grote voordelen van een goochelaar voor je feest?

  • Origineel
  • Voor ieder wat wils
  • Leuk in elke setting
  • Interactief
  • Lekker goedkoop

In de eerste plaats is een goochelaar natuurlijk erg origineel. Niemand zal verwachten dat er plots een illusionist binnen komt lopen. In vrijwel elke setting komt een goochelaar als een complete verassing. Dit is natuurlijk gevaarlijk: je moet wel zorgen dat je een goede sfeer creëert. Interactie met alle aanwezigen is daarom van essentieel belang. Een goede goochelshow bevat nieuwe en spannende elementen, die mensen nog nooit eerder hebben gezien. Natuurlijk moeten ook de trucjes terugkomen die iedereen kent, waaronder de welbekende kaarttrucs. Deze kunnen echter ook in een nieuw jasje worden gestoken, zodat iedereen zich naderhand zal afvragen hoe iedere truc nou precies is gedaan. Een goede goochelshow is origineel en voegt iets toe aan elk feestje. In de tweede plaats kan iedereen genieten van een goochelaar. Jong of oud, iedereen houdt wel van een leuk spelletje. Dit maakt een goochelshow ideaal voor familiebijeenkomsten of themafeesten. Bij elke tafel doet de vakman weer iets nieuws, uiteraard gebaseerd op het niveau van de tafel. Kinderen zullen al veel sneller onder de indruk zijn, maar bij volwassen begint het echte werk! Misschien is niet elke truc even leuk, maar over het algemeen kan iedereen genieten van een spannende goochelshow. Voor een gezin met jonge kinderen is een goochelaar natuurlijk helemaal fantastisch. Terwijl de kinderen hun ogen uitkijken hebben papa en mama even tijd voor elkaar. Dit alles bij elkaar maakt dat een goochelaar leuk is in elke setting. Het maakt niet uit waar je bent, magie doet het altijd goed! Een goochelshow is bijvoorbeeld hartstikke leuk op borrels, recepties of bedrijfsfeesten. Ook op bruiloften of kinderfeestjes doet illusionist het altijd goed. Waar je dus ook bent, een leuke goocheltruc is altijd geslaagd. Goochelaar Jordi verzorgt al vele jaren goochelshows op allerlei evenementen. Op zijn website, https://goochelaarjordi.nl/, lees je veel meer over deze echte professional. Hij is te boeken als tafel-, beurs- en kindergoochelaar en treed overal op. Wil je dus een avond waar nog lang over wordt nagepraat? Jordi is je man!

Een interactieve goochelaar

Een goede goochelaar is interactief en betrekt het publiek bij de show. Dit is ontzettend belangrijk om de show te laten slagen. Een goede goochelshow is daarom heel erg publieksgericht. Dit is natuurlijk fijn voor de aanwezigen, maar is ook praktisch voor de goochelaar. Wanneer je mensen bij een act betrekt dan zullen ze er alles aan doen om uit te vogelen wat je aan het doen bent. Ze zijn dus geconcentreerd en letten erg goed op. Dit is anders bij een toneelstuk bijvoorbeeld, waar men af en toe even de concentratie verliest en vervolgens niet goed meer weet wat er gaande is. Door mensen te betrekken bij de show zorgt de goochelaar dat mensen blijven opletten. Verder is het natuurlijk hartstikke leuk om iemand beet te nemen. Wanneer je iemand ziet die niet in je kwaliteiten geloofd of die de show probeert te saboteren, nodig deze persoon dan uit op het podium. Wanneer je hem of haar eens even goed te kijk zet zal de zaal lachen en zal deze persoon stilletjes afdruipen. Je hebt vervolgens getoond dat je de vaardigheden bezit om zelfs de grootste tegenstanders bij de neus te nemen. Concentratie van het publiek is ook erg belangrijk bij een correcte uitvoering van heel veel trucjes. Dit komt omdat heel veel gegoochel neerkomt op het sturen van de concentratie. Een mens kan maar een paar dingen tegelijk in de gaten houden. Wanneer je meer gaat doen, kun je de aandacht zo afleiden dat je heel eenvoudig hele specifieke dingen gedaan kunt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld het horloge van de pols afhalen, of een ketting van de nek afpakken. Wanneer je dit normaal zou doen zou dit direct opvallen, maar wanneer je het publiek laat focussen op iets anders is het mogelijk om heel veel ongein uit te halen.

Goedkoop vermaak

Een goede goochelshow bewijst dat niet alle goede dingen in het leven erg duur hoeven zijn. Een leuke show kost je in verhouding helemaal niets en voor die prijs krijg je een aantal uren hartstikke leuk vermaak. Wanneer je bijvoorbeeld casinospellen huurt ben je vaak veel geld kwijt. Je moet de tafels laten komen en mensen inhuren die de hele avond beschikbaar zijn om de spellen te leiden. Dit kan al gauw honderden euro’s kosten. Met een goochelshow zit je eigenlijk aan de andere kant van het spectrum. Je huurt één iemand in die zelf naar de locatie komt en vervolgens een leuke avond organiseert. Hoe je het ook wendt of keert, je bent veel goedkoper uit. Goochelaar Jordi is beschikbaar voor elk feestje. Hij zorgt dat iedereen een fantastische avond heeft! Surf snel eens naar https://goochelaarjordi.nl/ en bekijk alle verschillende shows. Voor elke gelegenheid heeft de vakman natuurlijk een aparte show opgesteld, zodat je iedere keer weer opnieuw verrast wordt. Een echte goochelshow brengt plezier voor jong en oud, maak snel een afspraak!