De allermooiste serres

Terhuurnebv - SerresSerres zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Mooie serres zijn echt een aanwinst voor het huis. U kunt door het plaatsen van een serre niet alleen in de lente of in de zomer van het mooie weer genieten, maar in de winter en in de herfst zit u in uw eigen serre toch een beetje buiten. Bijkomend voordeel van serres is dat ze een prachtige verbinding vormen tussen huis en tuin. Vaak kunt u een serre laten bouwen waarvan de voorzijde uit verschuifbare glaspanelen bestaat. Deze kunt u dan volledig openen, waardoor u een grote open wand naar de tuin creëert. Ideaal wanneer u gezellig buiten wilt zitten of de buitenlucht van een warme zomerdag in huis wilt halen. Bij Ter Huurne kunt u veel verschillende modellen serres kopen voor een goede prijs. Deze serres zijn van hoge kwaliteit en kunnen jarenlang zonder enig probleem blijven staan. Bij Ter Huurne is het volledige proces in eigen beheer wat betekent dat u bij elke stap verzekerd bent van de beste vaklieden die weten wat ze doen. Er zullen dus ook bijna nooit vertragingen in de opbouw ontstaan omdat er niet met externe bouwers gewerkt wordt die misschien wat minder betrouwbaar zijn. U kunt dus terecht bij Ter Huurne voor een mooi ontwerp. Serres ontwerpen is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Er moet met veel zaken rekening gehouden worden om de mooist mogelijke serre uiteindelijk af te kunnen leveren. Natuurlijk is het ook van belang dat het ontwerp past bij de rest van het huis. Het moet een mooi geheel vormen en dat lukt het beste wanneer u zelf aangeeft hoe u het graag wilt hebben. Een kijkje nemen in de showroom om de verschillende mogelijkheden te zien is dan ook een goed begin. Hier wordt u bijgestaan met professioneel advies en worden al uw vragen die u heeft omtrent serres deskundig beantwoord. Hier vindt u een overzicht van de verschillende modellen en de accessoires die u kunt bestellen.

Goede beveiliging voor serres

Voor alles in en om uw huis is beveiliging van groot belang. U wilt natuurlijk niet dat u het een inbreker makkelijk maakt door een glazen constructie aan de achterkant van uw huis te bouwen waar de meesten zo in kunnen lopen. Gelukkig zijn serres tegenwoordig net zo goed beveiligd als andere delen van een huis. Er wordt bijvoorbeeld speciaal glas gebruikt bij de bouw dat zomaar even een ruitje ingooien bijna onmogelijk maakt. Dit glas is HR++ veiligheidsbeglazing en is zeer betrouwbaar. Voor serres is het daarnaast van belang dat de deuren goed sluiten. De uitstekende sloten zorgen er voor dat er niet snel ingebroken zal worden. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om ook dit deel van het huis met een alarminstallatie te voorzien. Vooral wanneer u de serre ook als achterdeur gebruikt is dit heel handig. Goede serres kunnen de warmte van de zon redelijk tegenhouden, maar met heel warm weer kan het nog wel eens voorkomen dat het onder de glazen panelen gewoonweg te heet wordt. Om dit te voorkomen is het mogelijk om speciaal glas te laten installeren. Zon- en warmtewerende beglazing kan overal in de serre worden toegepast en geeft een aangenaam koele sfeer in huis. Het zonlicht wordt namelijk van buitenaf door deze ramen tegen gehouden en zal het huis veel minder verwarmen. Uiteraard is het ook veel beter voor de huid om de zon niet volop in huis te laten schijnen. Door deze zonwerende ramen in serres te plaatsen voldoet u aan de voorschriften op het gebied van zonwering en bescherming tegen de zon. Serres bestellen bij Ter Huurne doet u gemakkelijk en snel en u vindt hier vele voordelen:

  • Gratis een offerte aanvragen
  • Veel ervaring met serres en glassystemen
  • Alles in eigen beheer

Door de jarenlange ervaring in het bouwen van serres kunt u rekenen op deskundige service. Ook kunt u terecht voor advies en vragen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van glas. Het is belangrijk dat u uiteindelijk de serre van uw dromen in de tuin heeft staan.

Investeer in de isolering

Een goede isolering is in huis heel belangrijk. U bent namelijk veel goedkoper uit doordat de verwarming minder hoog gestookt hoeft te worden. Wanneer de kou in de wintermaanden niet naar binnen kan blijft het aangenaam warm in huis. Ook voor serres is het van belang om te investeren in goede isolering. Op de lange termijn heeft dit vele voordelen en u zult het al snel merken in de portemonnee. Wanneer u een zeer hoge isolatie eis heeft is het goed om een bepaald type glas te bestellen dat de best mogelijke isolatie biedt. Deze Tripple beglazing voor serres bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit driebubbel glas. Alle glasplaten die in de serre geplaatst worden bestaan dan uit dit type. Hiermee voldoet de serre aan hele hoge eisen op het gebied van isolatie en wordt de warmte op een hele goede manier binnen gehouden. U zult merken dat het zelfs bij de ramen heel comfortabel is. U kunt dan ook gemakkelijk in de winter aan een tafel in de serre eten. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van een nieuwe serre kunt u snel via de telefoon contact opnemen of zelfs meteen een offerte opvragen. U kunt dan de zomer goed beginnen met een prachtige nieuwe serre.