Grote maten herenkleding kopen

Ik ben een grote man, daarmee bedoel ik niet mijn houding, of mijn leeftijd, maar mijn omvang. Ik ben altijd erg groot geweest, vanaf de basisschool was dat al duidelijk te zien. Ik was een kop groter dan veel van mijn klasgenoten en ook een stuk breder. Een lange tijd had ik ook overgewicht, ik was niet bezig met mijn lichaam, want ik viel toch al op door mijn postuur. Ik at erg veel, iets wat ik gemakkelijk kan omdat ik groter ben, maar dronk voornamelijk erg veel frisdrank. Tegenwoordig ben ik mijn overgewicht kwijt door veel te sporten. Ik speel rugby, waarbij mijn postuur een groot voordeel is. Sinds ik dit ben gaan spelen en merkte dat ik hier goed in ben, ben ik mijn eetpatronen gaan veranderen. Ik eet gezonder en doe veel conditie- en krachttraining, dit helpt mij om nog beter rugby te kunnen spelen. Groot zijn heeft veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Ik ben erg rustig en altijd geweest, iemand die nooit ruzie zoekt, maar als er is een keer iets aan de hand is en mensen zien mijn postuur, dan bedenken ze zich meestal nog een keer. Een groot nadeel is kleding kopen, want veel winkels verkopen niet mijn maat, of hebben maar een paar kledingstukken liggen. Hierdoor moet ik op zoek naar grote maten herenkleding en dat soort winkels vind je niet in de winkelstraten. Grote maten herenkleding koop je voornamelijk online. Een paar jaar lang kocht ik mijn grote maten herenkleding bij dezelfde online winkel, deze kleding paste mij altijd perfect. Uiteindelijk had ik bijna een kast vol van hetzelfde merk. Het merk bestaat niet meer, misschien voor mij maar goed ook, wat nu koop ik van verschillende merken.   

Grote maten herenkleding kopen bij Biggymans Kleding

Een maand geleden was ik op zoek naar een nieuw shirt. Ik heb een paar winkels waar ik vaak mijn kleding koop, maar zag hier niets wat ik leuk vond. Ik zocht online verder op grote maten herenkleding en vond toen de website biggymanskleding.nl. Ik had deze webshop nog nooit gezien en zag dat ze gespecialiseerd zijn in grote maten herenkleding. Dit zijn het type winkels waar ik vaak succesvolle aankopen doe. Ik kende deze winkel nog niet en zag dat ze veel merken verkopen die ik niet bij andere winkels had gezien. Ik zag meteen dat ze grote maten van 2XL tot en met 14XL verkopen, hierdoor wist ik zeker dat ik mijn maat ook kon vinden. Ik bekeek een aantal shirts en zag verschillende leuk kledingstukken. Ik maakte een selectie van wat ik er leuk uit vond zien en bestelde deze artikelen. Als ik voor 15.00 de artikelen had gekocht, dan kwamen ze de volgende dag al binnen, nu moest ik een dag extra wachten, maar dat maakte mij niet uit. De artikelen werden gratis verzonden, dat vond ik wel erg fijn.

Erg blij met de kleding

Twee dagen later kwam mijn bestelling met grote maten herenkleding binnen. Ik maakte het pakketje open en vond de kledingstukken erg leuk. Ik wilde ze meteen uitproberen en alles zat goed. Mijn vriendin vind de kleding ook erg leuk, ze is blij dat niet alles van hetzelfde merk is. Volgende keer ga ik weer bij deze winkel kijken. Als je een winkel zoekt waar je grote maten herenkleding kan kopen, dan is Biggymans Kleding misschien iets voor jou

  • Je kan er herenkleding van 2XL tot en met 14XL kopen
  • Ze hebben een groot assortiment aan herenkleding
  • Als je voor 15.00 de kleding koopt, dan komt het de volgende dag binnen
  • De kleding wordt in Nederland gratis verzonden