Hoge kwaliteit kauwbotten voor uw hond kopen?

Kauwbotten zijn een heerlijke traktatie voor honden. Als aanvulling op het dagelijkse voer van uw hond kunt u uw huisdier af en toe verwennen met een kauwbot. Een hond is dol op het knagen, kauwen en spelen met een bot. Het biedt afleiding aan uw huisdier en het kauwen is – met mate – goed voor het gebit van uw hond. Door het kauwen en knagen wordt het tandvlees van uw huisdier gestimuleerd en wordt het gebit schoongemaakt. Bovendien is het natuurlijk ook leuk uw hond af en toe te verrassen met een traktatie. Dergelijke snacks kunnen ook worden ingezet bij het trainen van honden, als beloning. Kauwbotten voor de hond zijn over het algemeen te koop bij dierenspeciaalzaken en kunnen ook online worden gekocht, bijvoorbeeld bij Animal Food Express. Kwalitatief hoogwaardige kauwbotten voor uw hond koopt u hier, tegen een aantrekkelijke prijs. Bestellen kan elk moment van de dag, en u betaalt met het betaalmiddel van uw voorkeur. Als u geen dierenspeciaalzaak in de buurt heeft, is het online bestellen van dierenproducten ideaal om toch alles in huis te hebben voor uw huisdier. 

Assortiment kauwbotten voor uw hond

Er zijn uiteraard talloze soorten, maten en rassen honden. Voor elke hond is er wel een kauwbot beschikbaar. Bij Animal Food Express kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • kippenpoten
  • kalfshoefjes
  • lamspezen
  • runderlong en -oren

Deze snacks van dierlijke origine vormen een heerlijk tussendoortje en lekkere afleiding voor uw hond. Als u kiest voor het bestellen van kauwbotten voor de hond via de webwinkel, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Naast kauwbotten voor uw hond kunt u via Animal Food Express ook andere dierenartikelen bestellen, zoals droog en nat hondenvoer, houdbaar voer, maar ook speeltjes. Tevens is er kattenvoer verkrijgbaar op de website. U filtert eenvoudig op de aspecten van diervoer die u belangrijk vindt, en kiest uw producten uit. Voor enkele euro’s heeft u al snacks voor uw hond of kat in huis. U kunt zo eenvoudig enkele kauwbotten uitproberen. U weet binnen de kortste keren welke kauwbotten uw hond het lekkerst vindt. Er staan regelmatig leuke aanbiedingen op de website. U profiteert zo van extra lage prijzen. Meer weten over het aanbod van AnimalFoodExpress.nl? Kijk dan op de website! 

Kauwbotten als aanvulling op het dieet van uw huisdier

Kauwbotten voor de hond zijn slechts een aanvulling op het dieet van uw huisdier. De botten zijn niet geschikt als hoofdvoedsel. Als u allen kauwbotten aan uw hond geeft kan uw hond een tekort aan belangrijke voedingsstoffen krijgen, omdat het voedingspatroon van uw huisdier te eenzijdig is. Daarnaast is het belangrijk te letten op de afmeting van het bot in relatie tot uw huisdier. Geef uw huisdier geen bot dat het dier in één keer kan doorslikken, of een bot dat veel te groot is. Ten slotte is het af te raden kauwbotten met rauw vlees te geven, in verband met ziekten en infecties. Koop uw kauwbotten voor de hond daarom bij Animal Food Express, eenvoudig en goed geprijsd te bestellen via de webwinkel. De website biedt tevens informatie over alle soorten voer die verkocht worden, zodat u weet wat u koopt. U wilt immers als baasje het beste voor uw hond of kat.