Een schaduwdoek kopen voor in de tuin

Mijn vrouw en ik hebben vorige jaar een mooi huis met een mooie tuin gekocht. Wij hebben veel zon in de tuin en dat heeft voor- en nadelen. In de zomer is de zon soms te sterk, waardoor wij moeten oppassen dat wij en de kinderen niet verbranden. Wij zochten naar een oplossing om meer schaduw in de tuin te krijgen en een schaduwdoek leek ons de beste oplossing. Wij vonden een mooi doek bij buitenplezier-online.nl en dit doek hangt nu sinds begin deze maand in onze tuin. Toen wij vorig jaar ons nieuwe huis kochten waren wij erg blij met onze aankoop. Het is een mooi huis met een grote tuin en wisten dat wij veel gebruik zouden maken van de tuin. Wij hebben bijna de hele dag zon in de tuin en zitten hier vaak als het mooi weer is. Mijn vrouw en ik vinden het heerlijk om op het terras te zitten en de kinderen kunnen hier ook lekker spelen. Wij vinden het fijn dat ze hier kunnen spelen, want dan hoeven wij ze niet de hele tijd in de gaten houden. Afgelopen zomer waren er veel warme dagen en wij merkten dat wij toen erg moesten opletten met de zon. Wanneer de kinderen lekker spelen, dan zijn ze vaak aan het zweten en kunnen ze sneller verbranden. Wij waren toen van plan om een zonnewering te kopen, maar zagen dat dit erg duur was en hadden niet genoeg geld over. Wij wilden voordat de nieuwe zomer begon een oplossing vinden en lazen toen over een schaduwdoek. Een schaduwdoek is veel goedkoper dan een zonnewering en beidt daarnaast ook veel andere voordelen.

Online een mooie grote schaduwdoek gekocht

Online zochten wij naar webshops waar wij dit product konden kopen en kwamen toen de website van buitenplezier-online tegen. Wij zagen dat hier veel verschillende kleuren en formaten doeken te koop zijn en vonden een schaduwdoek dat erg mooi in onze tuin zou staan. Wij zagen dat een doek hier een fractie van de prijs van een zonnewering zou kosten en daar waren wij erg blij mee. De doeken op deze website zijn vuil-, vocht- en schimmelwerend, waardoor je ze minder vaak hoeft schoon te maken. Wij zochten natuurlijk een doek dat ons zou beschermen van UV-straling en dat is het geval met deze doeken. Mijn vrouw en ik hoefden er niet lang over na te denken en kochten direct een doek bij dit bedrijf.

Heerlijk voor in de tuin

Sinds begin deze maand hangt het schaduwdoek in onze tuin en wij zijn erg blij met onze aankoop. Het bevestigen was erg gemakkelijk en wij hebben nu extra schaduw bij ons terras. Wij hebben het doek al een paar keer kunnen testen, omdat er een aantal zonnige dagen waren en het doek werkt erg goed. De kinderen kunnen nu veilig buiten spelen en wij zonder zorgen in de tuin zitten. Voor het kopen van een schaduwdoek is buitenplezier-online.nl een aanrader:

  • Ze hebben veel kleuren en formaten te koop
  • De doeken zijn vuil-, vocht- en schimmelwerend
  • Een schaduwdoek is veel goedkoper dan een zonnewering
  • Het bevestigen was erg gemakkelijk
  • Het doek beschermt tegen UV-straling en werkt erg goed