Jan van Haasteren puzzels

Op de speelgoedwebsite ZippyToys worden allerlei soorten Jan van Haasteren puzzels verkocht. Ben jij zelf fan van deze puzzels of ken je iemand die hier graag zijn vrije tijd mee invult? Dan kan je op zippytoys.nl zeker weten een nieuw exemplaar kopen die nog niet in de collectie zit. De puzzels staan bekend om hun levendige afbeeldingen waar veel gebeurt. Vaak zijn het afbeeldingen van een straatbeeld of andere omgeving waar mensen en dieren leven tussen de natuur en gebouwen. Juist dat maakt deze puzzels zo leuk om mee bezig te zijn. De afbeeldingen zijn niet de eenvoudigste om samen te brengen en iedere puzzel is weer een nieuwe uitdaging. Hoewel de afbeeldingen van Jan van Haasteren puzzels heel complex ogen, zijn ze ook te koop voor kinderen. Deze puzzels bestaan dan uit minimaal 150 stukjes. Het kind moet dan wel enigszins al ervaring hebben met puzzelen, maar als dat zo is dan zal hij of zij de puzzel dankbaar ontvangen en niet kunnen wachten ermee aan de slag te gaan. Hetzelfde geldt voor de volwassenen. Is iemand net begonnen met puzzelen dan zijn de Jan van Haasteren puzzels met 150 stuks ook geschikt. Voor volwassenen blijven ze een uitdaging, zeker met de variaties van 5000 stukjes.

Jan van Haasteren puzzels, voor beginners en gevorderden

Denk je erover om binnenkort toch aan puzzelen te beginnen? Laat je hierin niet tegenhouden door de drukke afbeeldingen van de Jan van Haasteren puzzels. Iedereen moet een keer beginnen en er zit geen druk achter. Het moet iets zijn voor de ontspanning en je hoofd leeg te maken. Kies als beginner een uitvoering met zo min mogelijk stukjes. De versies van 150 stuks zijn wellicht wat eenvoudig, maar het is wel een goed begin om uit te zoeken of je het echt leuk vind. Naast dat het een beginnersniveau heeft, zijn deze puzzels ook niet al te duur in de aanschaf. Bij zippytoys.nl zijn de volgende uitvoeringen verkrijgbaar met 150 stuks:

  • Plezier in het Park
  • Chaos op het veld
  • Kermis Touw trekken
  • Kermis botsauto’s

Zijn de Jan van Haasteren puzzels voor jou al bekend terrein en zoek je weer een nieuwe versie die jouw volop uitdaging biedt. De volgende Jan van Haasteren puzzels zijn een uitkomst voor deze puzzelaars:

  • Wild Water Raften van 3000 stukjes
  • De ontsnapping met 2000 stukjes
  • Grasmaaier van 2000 stukjes
  • Midgetgolf van 1500 stukjes

De hoeveelheid stukjes hoeft niet altijd representatief te zijn voor de moeilijkheid of eenvoud. De afbeelding speelt hier ook een grote rol in. Dat maakt de Jan van Haasteren puzzels juist zo populair.

Puzzelen met fantasie

ZippyToys zorgt ervoor dat altijd de laatste collectie van Jan van Haasteren puzzels beschikbaar zijn op de website. Zij begrijpen dat de keuze zo ruim mogelijk moet zijn, zodat de liefhebbers altijd de keus hebben om de geschikte uitvoering te kopen. Via de website, nieuwsbrief of de Facebookpagina maken zij bekend als er weer een nieuwe te vinden is in hun assortiment. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste Jan van Haasteren puzzels die zij beschikbaar hebben. Wil je ook weer eens iets anders. Kies dan uit de wasgijpuzzels of de legpuzzels. Zeker de wasgijpuzzels zijn perfect als je al veel Jan van Haasteren puzzels hebt opgelost. Met de wasgijpuzzels wordt nog meer gevraagd van je fantasie om zelfs een vernieuwde weergave van het origineel samen te stellen. Zeker voor de gevorderden is dit weer een bijzondere uitdaging om de 1000 stukjes tot een nieuw geheel te vormen waar niet eens een voorbeeld van is.