Kent u Smellink wonen al?

Wij hebben vorig jaar besloten om te verhuizen want wij woonden nog altijd in onze eerste woning en sinds wij kinderen hebben gekregen is dit huis eigenlijk veel te klein geworden. Wij hebben daarom gekeken of wij een mooie woning konden vinden en wij hebben gemerkt dat er bij ons in het dorp meerdere mooie en ruime woningen te koop stonden. Wij hebben daarom gekeken of wij een goede hypotheek konden krijgen en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben toen een mooie woning gevonden en omdat de prijs heel erg meeviel, konden wij ook voldoende aandacht besteden aan het interieur van de woning. Wij hebben toen besloten dat wij graag alles nieuw wilden kopen en het liefst alles van een leverancier. Wij hebben dus gekeken waar wij een goede woonwinkel konden vinden bij ons in de buurt en toen kregen wij van veel mensen smellink wonen aangeraden. Ik moet u bekennen dat ik niet heel erg thuis was in de woonwinkels, dus ik had nog nooit van smellink wonen gehoord, maar als ik de mensen in mijn omgeving mocht geloven dan hebben ze bij  smellink wonen alles wat je je maar kunt verzinnen. Ik ben daarom gaan kijken waar smellink wonen zich bevond en tot mijn grote verbazing kon ik de mensen van smellink wonen vinden in Oldenzaal. Dat was heel dichtbij en dus hebben wij meteen even de auto gepakt om te zien wat deze mensen ons allemaal zouden kunnen leveren. Ik moet u zeggen dat ik meteen een goede indruk had van smellink wonen toen ik daar de winkel binnenliep. Deze mensen hebben echt heel veel meubels en ik vond het daarom ook een lust om door de winkel te gaan om te zien wat zij allemaal aan mogelijkheden boden. Ik heb toen gezien dat je hier echt alles kunt kopen wat je maar nodig kunt hebben voor je huis. Wij wilden graag een mooie bank en ook een eethoek stond hoog op het lijstje. Wij hebben toen het aanbod van deze winkel bekeken en wij moesten toen al snel toegeven dat het niet mogelijk is om niet te slagen bij smellink wonen. Wij hebben dus ook al heel snel gevonden waar wij naar op zoek waren. 

Bij Smellink wonen kunt u voordelig kwaliteit kopen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je bij smellink wonen een keer een kijkje gaat nemen om te zien wat zij allemaal in het aanbod hebben, je moet toegeven dat zij zeer veel keus hebben. Wat ook bijzonder prettig was om te merken dat je voor al dit moois, niet heel veel geld hoeft te betalen. Ik heb daarom ook niet lang hoeven twijfelen en ik heb hier meteen alles besteld wat wij graag wilden hebben. 

Ons huis ziet er nu heel mooi uit

Wij hebben inmiddels alle meubels van Smellink wonen geleverd gekregen en ik kan u zeggen dat het huis heel sfeervol is geworden. Kortom:

  • Wij waren onder de indruk van het aanbod van deze mensen 
  • Wij hebben hier voor een goede prijs inkopen gedaan 
  • Wij merken dat onze meubels van hoge kwaliteit zijn

Kijk zelf ook een keer op smellink-wonen.nl. 

Lees meer…