Zoekt u een vacature voor een bedrijfsjurist?

Vorig jaar heb ik besloten dat het tijd werd om een andere baan te gaan zoeken. Het is namelijk zo dat ik al tien jaar voor dezelfde baas werk en dat begint op een bepaald moment toch te vervelen. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een goede vacature voor een bedrijfsjurist kon vinden. Ik werk namelijk al lange tijd als jurist en ik wilde graag bij een groter bedrijf aan de slag gaan. Ik werkte tot op dat moment namelijk altijd voor een tamelijk klein bedrijf en dat was geen verkeerd werk, maar op een gegeven moment ben je toch wel een beetje klaar met alles omdat je alle zaken al meerdere keren meegemaakt heb. Ik was daarom toe aan een nieuwe uitdaging en ik ben gaan kijken of ik ergens een goede vacature voor een bedrijfsjurist kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je een vacature voor een bedrijfsjurist zoekt, je goed moet weten waar je moet zoeken. Negen van de tien keer is het namelijk zo dat wanneer je een vacature voor een bedrijfsjurist zoekt, je niet iets moois kunt vinden omdat de vacature al verlopen is of omdat het gaat over een functie van bijna nul uren. Dat is niet iets waar je zoden mee aan de dijk zet en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om een vacature voor een bedrijfsjurist te vinden op een site die gerenommeerd was. Ik heb toen lang gezocht, maar mijn zoeken bleef niet zonder resultaat. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je naar de site van tplegal.nl gaat, je hier altijd wel een heel goede vacature voor een bedrijfsjurist kunt vinden. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik op deze vacature voor een bedrijfsjurist kon gaan reageren en ik heb gemerkt dat dat heel eenvoudig via deze site geregeld kon worden. Ik heb toen een goede brief opgesteld en ik heb gekeken of mijn CV nog bij de tijd was en toen ik dit allemaal goed had opgesteld, heb ik een reactie geplaatst op de vacature voor een bedrijfsjurist. Ik kreeg binnen een dag bericht dat ik op gesprek mocht komen. Dat was mooier dan ik had durven hopen. 

Bekijk deze vacature voor een bedrijfsjurist eens

Als u ook op zoek bent naar een vacature voor een bedrijfsjurist, dan raad ik u aan aan om even naar de site van tplegal.nl te surfen. U zult merken dat wanneer u hier een kijkje op de site gaat nemen, u heel veel interessante opties kunt vinden. Ik vond hier dus een heel goede vacature voor een bedrijfsjurist en ik kan u zeggen dat mijn reactie op deze vacature voor een bedrijfsjurist er voor gezorgd heeft dat ik de baan gekregen heb. 

Ik hoop dat u ook een baan kunt vinden 

Ik ben blij dat ik nu een nieuwe, uitdagende baan heb en ik kan u daarom aanraden om:

  • Even naar tplegal.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mooie kansen T&P Legal u allemaal te bieden heeft
  • Vandaag nog een reactie te plaatsen op een van de vacatures 

Ik hoop dat u een mooie baan zult vinden.