Lovense voor spannende toys

Sekstoys die te bedienen zijn met de smartphone? Jazeker, met de producten van lovense is dit een optie! Er valt natuurlijk al heel wat te kiezen op het gebied van seksspeeltjes, maar eigenlijk is het wel altijd zo dat je ze zelf met de hand moet bedienen. Dat is natuurlijk aan een kant jammer, want het gaat soms toch wat onhandig. Dan kun je net niet het knopje vinden om de snelheid wat op te voeren of om deze juist even te verlagen. Bij de speeltjes van lovense kun je dit allemaal gewoon via een app op je telefoon doen. Je hoeft de toy dan enkel op de juiste plek te plaatsen en vervolgens kun je de bediening met je mobiel doen. Dat biedt zeker voordelen! Daar komt bij dat het de mogelijkheid biedt om favoriete programma’s samen te stellen. Als je het speeltje een tijdje hebt, dan zul je er misschien achter komen dat je meestal dezelfde volgorde aanhoudt van snelheden. Het fijne is dat je deze volgorde dan in de app kunt voorprogrammeren. Heb je dat eenmaal gedaan, dan is het enkel nog een kwestie van op start drukken en dan kan het genieten gaan beginnen. Dat maakt lovense dus volkomen anders dan andere toys! Klik hier voor meer informatie.

Verschillende uitdagende lovense producten

Als je kiest voor lovense, dan kun je kiezen voor verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld:

  • smartphone bullet
  • butt plug
  • nora teledildonic rabbit
  • ambi

Je kunt dus kiezen voor een vaginaal of anaal speeltje, net wat het best bij jou past. Heb je hierin een keus gemaakt, dan kan het spel beginnen! Zoals uit voorgaande is gebleken kun je deze producten prima in je eentje gebruiken en je zult dan ook zeker volop genieten! Maar de mogelijkheid tot bediening op afstand met de artikelen van lovense ook heel geschikt om uitdagende spellen samen met je partner mee te spelen. Dit kun je natuurlijk beperken tot je eigen slaapkamer, waarbij de een de toy krijgt en de ander de telefoon om deze te bedienen. Het is dan maar afwachten welke stand de ander voor jou ingeschakeld. Maar het biedt ook nog veel meer uitdagingen. Zijn jullie bijvoorbeeld regelmatig niet bij elkaar, vanwege zakenreizen, dan kun je met deze speeltjes elkaar toch verwennen. Ze zijn immers op afstand bedienbaar! Dus je hoeft elkaar in dat opzicht niet helemaal te missen en hoe bijzonder is het om de ander te kunnen plezieren zonder dat je in dezelfde ruimte bent? En daarnaast biedt het ook volop mogelijkheden voor spannende spelletjes buiten de deur. Draag eens een van de lovense artikelen terwijl je op stap gaat of uit eten gaat en wacht af wat je partner voor jou in petto heeft. Dit geeft zeker spanning en een heel nieuwe dimensie aan jullie seksleven!

Te koop bij Hotstuff

Waar kun je nu de speciale en uitdagende toys van lovense kopen? Je kunt hiervoor goed terecht bij Hotstuff, de specialist op het gebied van seksspeeltjes. Zij hebben een winkel in Amsterdam waar je naartoe kunt gaan, maar ze hebben ook een webshop. Hier kun je de mogelijkheden op je gemak bekijken en de variant van jouw voorkeur aanschaffen. Ga jij een toy van lovense kopen, koop er dan ook meteen een speciaal reinigingsmiddel bij, dat hygiënisch schoonmaakt en zacht voor je intieme delen is. Ook een glijmiddel kan handig zijn, voor het gemakkelijker inbrengen van het speeltje. Wil jij ook graag een nieuw uitdagend speeltje voor heerlijke en spannende momenten? Koop dan bij Hotstuff een van de artikelen van lovense!