Magneetsieraden van Energetix

magneetsieraden - EnergetixNog niet iedereen is bekend met de magneetsieraden van Energetix en dat is jammer. Deze kunnen namelijk een zeer positief effect op de gezondheid hebben, als gevolg van de magneetjes die in ieder sieraad zitten en het koper dat in sommige modellen is verwerkt. Hoe kan dit nu? De magneten zorgen er onder meer voor dat de energiebalans in het lichaam hersteld wordt en dit zorgt meteen al voor heel positieve effecten op het lichaam. Zo ervaren gebruikers dat zij na het dragen van Energetix producten veel beter zijn geslapen, onder meer omdat zij niet langer last hebben van snurken. Ook voelen mensen zich gewoon veel energieker, ze hebben minder last van lusteloosheid en van duizeligheid en ze voelen zich in het algemeen veel beter in balans. Dit is ook meteen te zien als er een balanstest gedaan wordt, men staat steviger op de benen en kan niet snel uit balans gebracht worden. Voor iemand die nog nooit een product van Energetix gebruikt heeft, klinkt dit al snel als iets wat tussen de oren zit. Maar de effecten toonden zich ook aan bij mensen die niet wisten van de heilzame werking die aan de magneetsieraden toegewezen werd. Dat laat zien dat het wel zeker oprechte ervaringen zijn dat mensen zich met deze producten veel beter voelen.

Energetix biedt veel keus

Mensen kiezen dus voor Energetix omdat het niet zomaar sieraden zijn, maar omdat ze ook een grote kracht hebben, ze verbeteren je gezondheid en je welzijn. Het kan natuurlijk zijn dat jij hier nog steeds niet in gelooft of dat jij je al goed voelt en geen verbetering nodig hebt. Ook dan kun je heel goed voor een van hun producten kiezen, hun magneetsieraden zien er namelijk schitterend uit en zijn altijd een waar feest om te dragen. Wat hebben zij nu allemaal te bieden? Energetix biedt:

  • producten voor hem, voor haar en voor kinderen
  • diverse stijlen, van klassiek tot sportief, van casual tot chique
  • veel verschillende producten, zoals armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en voetsieraden

Wat jouw stijl ook is en wat voor soort sieraad jij ook graag draagt, zij hebben zeker iets in het assortiment wat helemaal bij jou past. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij eigenlijk helemaal nooit sieraden draagt en dat jij dit ook niet echt bij jezelf vindt passen. Ook dan kun je bij Energetix terecht, zij hebben namelijk ook andere artikelen gemaakt die over deze helende magneetkracht beschikken. Je kunt dan denken aan inlegzolen, roerstaafjes voor je drankjes of het bekende magneethart, dat je op veel verschillende manieren kunt gebruiken.

Van der Vlist Wellness

Heb jij ook vaak vage klachten, zit jij gewoon niet lekker in je vel en zou je dit graag anders zien? Dan is het dus zeker een aanrader om eens een van de producten van Energetix te proberen. Of als je gewoon op zoek bent naar een mooi sieraad van een goede kwaliteit, ook dan zijn zij een uitstekende keus. Je kunt de producten van Energetix niet zomaar bij iedere willekeurige juwelier vinden, er zijn speciale partners die deze verkopen. Een van die partners is Van der Vlist Wellness, je kunt bij hen terecht voor het complete assortiment magneetsieraden en magneetproducten van Energetix. Je kunt deze bij hen allemaal online bekijken in hun webwinkel Magneetsieraden.nu. Heb jij een keus kunnen maken, dan kun je meteen in de webshop bestellen, of je plaatst je order telefonisch of via de mail. Heb jij nog vragen over de werking van Energetix, eventuele verschillen die tussen de producten bestaan of welk sieraad op jou het best effect zal hebben? Neem dan gerust eens contact op met hen.