Ons haardhout is afkomstig uit de Baltische staten

Bent u op zoek naar geschikt haardhout voor in uw open haard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want op dehaardhouthandelaar.nl hebt u een riante keuze aan haardhout. Afkomstig van de Baltische staten zorgen wij ervoor dat de gekapte bomen direct worden vervangen voor jonge bomen. Het is belangrijk om deze cyclus in stand te houden omdat we de ecologie in deze landen niet willen verstoren. Het gaat om bomen die snel groeien en niet de karakteristieken hebben van hardhout zoals u dat aantreft in de oerwouden van Azië of Zuid-Amerika. We verkopen dan ook zeker geen hardhout maar hout van bomen die ook in Nederland voorkomen. Natuurlijk bewerken we het haardhout tot het formaat dat u wenst. Zo kunt u houtblokken bestellen maar ook in briketten en zelfs in houtpellets. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. U kunt haardhout natuurlijk in uw huis op een veilige manier gebruiken door ze in uw haard te ontsteken. Dit kan ook in een ouderwetse gaskachel. Wist u dat u natuurlijk ook in de warme seizoenen dit haardhout buiten kunt opstoken? Misschien hebt u een vuurkorf of een plek in uw achtertuin waar u een groot kampvuur kunt aansteken. Er komen uiteraard geen gevaarlijke stoffen vrij als u onze houtsoorten verbrand. Toch moet u het niet bewust gaan inademen, dat kan nooit de bedoeling zijn.

Dit haardhout bevat maximaal 20 procent vocht

Hoe moet u eigenlijk haardhout bestellen op onze website? De site is bedoeld voor particulieren maar mocht u een tuinwinkel hebben dan kunt u tevens in bulk bestellen. In dat geval raden we het u aan om even contact met ons op te nemen zodat u er zeker van bent dat we in dergelijke aantallen kunnen leveren. Voor de particulier is het zaak om het haardhout uit te zoeken dat u wilt stoken. Misschien wilt u eens variëren of blijft u toch liever bij uw trouwe houtsoort. Kies uit onder andere beuken-, eiken-, en berkenhout. U krijgt uw haardhout in een pallet thuisbezorgd zodat u het op elke gewenste plek rondom uw huis neer kunt zetten. We verkopen ze in minipallets, halve pallets en normale pallets dus er is hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Dan vult u natuurlijk uw contact- en adresgegevens in of u logt in op uw bestaande account. Maak het verschuldigde bedrag direct over via PayPal, iDEAL of credit card. U krijgt een bevestiging in uw mailbox en we laten het u tevens weten als uw bestelde haardhout uw kant op komt. En als u vandaag voor 17.00 uur bestelt, dan hebt u het de volgende werkdag al in huis.

Kijkt u ook eens bij onze overige producten

Denk van te voren goed na of u pellets, briketten of blokken aan wilt steken. En het kan geen kwaad om even bij de accessoires te kijken zodat u direct aanmaakblokjes en lucifers kunt bestellen. Hebt u hier verder nog vragen over? Stel dan uw vraag per mail of bel ons even op. Een aantal voordelen van ons haardhout willen we u ten slotte niet langer onthouden:

  • Al het hout is ovengedroogd en bevat daarom slechts 20 procent vocht. Aansteken is vanaf nu een eitje.
  • Als u bij ons bestelt dan betaalt u niet extra voor de verzendkosten.
  • Het hout komt aldus uit de Baltische Staten. Dus u krijgt een eerlijk biologisch product in handen want er wordt op een verantwoorde manier verbouwd.
  • En ten slotte hebben we een gemiddelde waardering van maar liefst een 8.8. Hopelijk laat u ook uw waardering achter na een bestelling.
  • Lees ook : Haardhout online kopen | Gratis bezorging | Dehaardhouthandelaar.nl