Mokken bedrukken

Mokken bedrukken, heb jij dit wel eens overwogen voor jouw onderneming? Je zou dit bijvoorbeeld kunnen doen om als relatiegeschenk weg te geven aan je klanten. Iedere keer dat zij dan wat te drinken nemen, zullen zij herinnerd worden aan het bestaan van jouw bedrijf. Dit is echt een zeer effectieve manier van reclame maken, veel effectiever dan bijvoorbeeld het plaatsen van advertenties, het laten drukken van flyers of het laten maken van een reclamespotje. Wat mokken bedrukken voor heeft op deze andere manieren van promoten, is dat ze zeker op zullen vallen. Veel mensen zappen naar een andere zender op het moment dat er reclamespots uitgezonden worden, dus zij zullen deze dan niet horen of zien. Advertenties vallen vaak niet zo heel goed op, mensen lezen daar al snel overheen. En flyers of folders verdwijnen in veel gevallen zo in de papierbak. Met een mok zal dit toch wat anders gaan, iedereen kan dit immers wel gebruiken dus het zal zeker niet zomaar weggegooid worden. Bovendien is het iets wat niet slechts één keer bekeken zal worden, maar iedere keer dat er uit gedronken wordt zal iemand weer jouw naam of logo zien staan. Dat maakt mokken bedrukken dus tot een goede keus als je nadenkt over promotiematerialen.

Stijlvolle uitstraling door mokken bedrukken

Mokken bedrukken is dus een goede optie op het moment dat je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk of promotieartikel voor jouw onderneming. Maar je kunt dit ook laten doen gewoon voor eigen gebruik op de werkplek. In veel bedrijven is het nog steeds zo dat er gebruik wordt gemaakt van papieren of plastic wegwerpbekertjes. Dat is natuurlijk handig, omdat je dan geen afwas hebt, maar er zitten ook nadelen aan. In de eerste plaats houdt het gewoon niet zo prettig vast, het is vaak al snel veel te heet aan de handen. Daarnaast is het ook niet bepaald duurzaam en zorgt het voor grote afvalstromen. Al dat afval moet weer afgevoerd worden en steeds vaker kost dat geld. Daarom kun je beter kiezen voor mokken bedrukken. Alle personeelsleden kunnen dan gewoon uit een mok drinken, wat handig is en duurzamer. En daarnaast ziet het er ook gewoon netjes uit. Dat is vooral belangrijk op het moment dat jij zakenrelaties of klanten op jouw werkplek ontvangt. Je kunt hen dan ook echt op een nette manier een drankje aanbieden. Mokken bedrukken met jouw naam of logo zorgt dus ook voor een professionelere uitstraling.

De voordelen van Mokkenshop.nl

Lijkt mokken bedrukken jou ook een goed idee, dan ben je hiervoor bij Mokkenshop.nl helemaal aan het juiste adres. Bij hen kun je terecht voor een heel groot assortiment, waardoor er echt voor ieder bedrijf geschikt servies bij hen te vinden is. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende:

  • maten
  • kleuren
  • vormen

Of je nu kopjes zoekt voor het kunnen schenken van espresso of dat je grote theemokken zoekt, bij hen kun je het echt allemaal vinden. Op ieder product dat zij aanbieden, kunnen zij bovendien een opdruk naar wens maken. Jij levert gewoon een afbeelding hiervoor aan en zij kunnen dit dan verwerken. Voordat zij daadwerkelijk de mokken bedrukken gaan, krijg je eerst een proefdruk te zien, zodat je zeker weet dat het resultaat wordt zoals jij in gedachten had. Ziet het er goed uit, dan gaan zij aan de slag en zul je binnen de afgesproken tijd de door jou bestelde producten ontvangen. Zie jij ook wel wat in mokken bedrukken met jouw bedrijfsnaam of -logo? Dan moet je dus zeker eens kijken naar de mogelijkheden die Mokkenshop.nl jou kan bieden!