Op zoek naar een betrouwbaar, transparant en vakkundig autobedrijf in Doorn of omgeving?

Dan bent u bij Autobedrijf Imminkhuizen aan het juiste adres! Aan de Lanbroekerdijk A-76 in Langbroek staan wij voor u klaar. Op een kleine vijf kilometer afstand van Doorn bevindt zich deze garage, waar u terecht kunt voor allerlei merken occasions, voor het onderhoud van uw auto, of voor allerhande reparaties aan uw auto. In de gehele regio zijn wij een bekende naam, en we hebben dan ook klanten uit de wijde omgeving. Wij zijn dus een bekend autobedrijf in Doorn, maar ook voor klanten uit Wijk bij Duurstede, Langbroek, Odijk, Maarn, Maarsbergen, Driebergen, Cothen en Leersum. Dit autobedrijf bij Doorn is een familiebedrijf, namelijk van de familie Imminkhuizen. Vader Dirk heeft het bedrijf in 1969 opgericht, waarna de onderneming rap groeide en Dirk al snel werknemers aan moest nemen. Met de hoeveelheid klanten die het autobedrijf bij Doorn aannam, liepen natuurlijk ook de administratiewerkzaamheden op. Daarom is in 1980 Jannie Imminkhuizen aangesteld om daar verantwoordelijkheid voor te dragen. Het bedrijf groeide door, en zo ook de kinderen van het echtpaar Imminkhuizen. In 2008 wordt het team versterkt door zoon Jan Herman, die intussen leiding geeft aan de garage. Er zit dus al meer dan 48 jaar ervaring in ons bedrijf! U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto in goede handen is. Ons autobedrijf bij Doorn is niet gebonden aan een bepaald merk, en dat heeft als gevolg dat wij van elke auto verstand hebben. U vindt bij ons occasions van allerlei merken en in allerlei prijsklassen. Dus of u nou een simpele wagen, een oud bakkie of juist een mooie sportauto wilt, bij dit autobedrijf bij Doorn is het allemaal te vinden!

Onderhoud en reparatie bij een autobedrijf in Doorn en omgeving

Woont u in Doorn en omgeving, en bent u op zoek naar een fijne en betrouwbare plek waar u uw auto met een gerust gevoel kunt achterlaten? Autobedrijf Imminkhuizen is dan precies de plek die u nodig hebt. Als familiebedrijf staan wij voor 100% kwaliteit. Dat betekent dat wij betrouwbaar zijn en transparant naar u communiceren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als garage leveren wij persoonlijke service, waarbij we luisteren naar wat u nodig hebt en u zo goed mogelijk helpen. U wilt natuurlijk liever niet betalen voor iets wat u eigenlijk niet nodig vindt!

Waar kunnen we u bij helpen?

Wij zijn een allround garage, en daarmee een zeer geschikt autobedrijf in Doorn en omgeving. Wij kunnen u eigenlijk helpen bij alles wat u nodig hebt rondom het onderhoud en eventuele reparatie van uw auto. Hier volgt een greep uit wat wij kunnen leveren:

  • Een vakantiecheck, waarbij de auto nagelopen wordt op functies die belangrijk zijn op lange reizen;
  • Een winter- of zomercheck, om te bekijken of de auto zomer- of winterklaar is;
  • We kunnen uw lichten controleren;
  • We kunnen al uw banden controleren op profiel en spanning;
  • Natuurlijk doen we aan grote beurten en kleine beurten;
  • En niet te vergeten, nodig voor iedere auto: de APK-keuring.

Mocht u dus op zoek zijn naar een autobedrijf in Doorn die dit en ander onderhoud voor u kan uitvoeren, dan zit u goed bij ons. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor allerlei grote of kleine reparaties. Om reparaties aan uw auto zoveel mogelijk te voorkomen, raden wij aan om de auto regelmatig naar het autobedrijf bij Doorn te brengen voor een kleine of grote beurt. Zo vermindert u de kans op onverwachte pech, en gaat u op een duurzame manier met uw auto om!  Bekijk snel de website http://www.autobedrijfimminkhuizen.nl/