Osteopaat (baby) Arnhem

Ons kindje had al een tijd last van krampjes, dachten we. We hadden al allerlei dingen geprobeerd maar niets hielp. Als ouder van een eerste kindje voel je je dan machteloos, en je hebt het gevoel dat je het fout doet. Mijn moeder verwees me toen door naar een osteopaat bij haar in de buurt. Een osteopaat behandelt mensen door te kijken of alle weefsels en organen in het lichaam goed werken. Het uitgangspunt is beweeglijkheid van die weefsels en de onderlinge samenhang ervan. Wij kwamen toen uit bij een osteopaat voor onze baby in Arnhem. De osteopaat (voor baby) in Arnhem was een kennis van mijn moeder en had ervaring met klachten bij kleine kinderen. Hij legde ons uit dat het voor kinderen belangrijk is zo snel mogelijk achter onduidelijke klachten te komen. Baby’s kunnen immers niet vertellen waar ze last van hebben. Wij legden uit dat we dachten dat ons kindje last had van krampen. Daar waren enige twijfels over bij de osteopaat. Toen onze baby in Arnhem ook last had van pijn tijdens het onderzoek concludeerde dat de heupen van ons kindje niet beweeglijk genoeg waren. Hij raadde ons aan bij een gewone arts langs te gaan, naast onze bezoeken aan de osteopaat. Onze baby was in Arnhem al eens bij een huisarts geweest, maar we zijn toen nog een keer langsgegaan en uiteindelijk heeft ons kindje een spreidbroekje gekregen. Ze bleek last te hebben van heupdysplasie. Dat is een aandoening die wel vaker voorkomt bij kleine kinderen. Ik was dan ook blij dat onze osteopaat voor onze baby in Arnhem de juiste diagnose stelde. Het kon eigenlijk vrij eenvoudig worden aangepakt.

Osteopaat voor baby zoeken in Arnhem

Als u ook een kindje heeft met klachten waarvan u de oorzaak maar niet kunt vinden kan het slim zijn eens langs te gaan bij een osteopaat. Uw baby naar Arnhem meenemen is dan handig. De osteopaat kan dan direct uw kindje onderzoeken. Een onderzoek dat dan uitgevoerd wordt is nooit belastend voor het kind. Omdat een osteopaat (voor baby, in Arnhem) altijd uitgaat van een holistische handelswijze zal er een verband gelegd worden tussen verschillende klachten. Dat kan helpen bij:

  • Huilbaby’s
  • Onrustige baby’s
  • Baby’s met pijnklachten
  • Baby’s die moeilijk drinken

Onze osteopaat voor de baby in Arnhem was bijzonder zacht in de omgang. Ik durfde ons kindje zeker over te dragen voor een kort onderzoek. Ook op zoek naar een osteopaat voor uw baby in Arnhem? Neem dan eens contact op met een osteopaat via de volgende website: https://www.osteopathieberndscholten.nl/osteopaat-baby-arnhem/.

Afspraak inplannen

Een eerste afspraak inplannen kan altijd. Hiervoor neemt u net als wij contact op met de osteopathiepraktijk van Bernd Scholten in Arnhem. Dit is mogelijk via de website: https://www.osteopathieberndscholten.nl/osteopaat-baby-arnhem/. Het is meestal het prettigst om een eventuele partner ook mee te nemen. Die kan meteen horen wat de osteopaat voor uw baby in Arnhem voor diagnose kan stellen. Bijkomend advies kan dan door beide ouders ter harte genomen worden. Bovendien verdient het aanbeveling te komen op een moment dat u (beiden) de tijd heeft. Omdat het voor een baby een verrassing is dat er een onderzoek plaatsvindt, kan dat bij sommige baby’s stress veroorzaken. Ontspannen ouders kunnen dan voor een rustige sfeer en voor kalmte bij uw kindje zorgen. Hiermee is de kans groter dat er een adequate diagnose gesteld kan worden. De osteopaat voor uw baby in Arnhem zal u altijd doorverwijzen naar een reguliere arts als dat nodig is. Net zoals hij bij ons heeft gedaan.