Rondomtaart.nl is zeer bijzonder

Anders dan de naam doet vermoeden kun je bij Rondomtaart.nl niet alleen voor taart terecht. Bij Rondomtaart.nl, wat geheel toepasselijk via www.rondomtaart.nl te bereiken is, kun je terecht voor verschillende soorten catering, waaronder voor de lunch. Natuurlijk kun je bij Rondomtaart.nl ook terecht voor taarten en daarom nemen wij het assortiment voor je onder de loep. Je kunt bij Rondomtaart.nl namelijk terecht voor:

  • High Tea
  • Taarten
  • Bruiloftcatering
  • Borrelhapjes
  • Lunch
  • Catering voor events

Allereerst de taarten van Rondomtaart.nl.

Rondomtaart.nl levert verschillende soorten taarten en dit zijn geen doorsnee taarten, maar het is taart met een bijzondere touch. Wat te denken van Bananen Toffee of Spicy Chocoladetaart en wij kunnen maar niet kiezen of de Frambozen Cheesecake of de Redvelvetcake onze favoriet is. Deze zijn te lekker voor woorden en beide zijn heel goed betaalbaar. De taarten zien ter stuk voor stuk feestelijk uit. Ze zijn heel verrassend en, niet geheel onbelangrijk, super lekker. De taarten worden altijd vers gemaakt en je kunt merken dat er met liefde wordt gebakken. Mensen die in of rondom Houten wonen mogen zich dan ook heel erg gelukkig prijzen met deze heerlijke dienstverlening in de buurt. Toch kan Rondomtaart.nl ook buiten de grenzen voor je aan het werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heel persoonlijke en ambachtelijke high yea. Een ervaring zoals dit door de Engelsen is uitgevonden en geperfectioneerd door Rondomtaart.nl met verschillende soorten thee en sandwiches, scones met clotted cream en jam, een quiche naar keuze en diverse zoete lekkernijen. De high tea kan al vanaf twee personen worden verzorgd op locatie en zelfs het servies wordt daarbij meegeleverd. Dat is nog eens bijzondere service.

Lunch, catering en meer

Zowel voor particulieren als voor bedrijven kan er door Rondomtaart.nl een prachtige lunch verzorgd worden die voldoet aan hoogstaande kwaliteit en verzorgd kan worden met vele verschillende en bijzondere gerechten. De gerechten worden vers gemaakt en er is een brede keuze aan verschillende standwiches en quiches zoals een quiche met bosuitjes en spek, een variant met gorgonzola of een heerlijke hartige taart met geroosterde paprika en kip. Aansluitend kan een fijne zoete lekkernij worden aangeboden met bijvoorbeeld brownie frambozen cheesecake. Wederom een heel bijzondere en vooral ook smaakvolle creatie. Dit is meteen ook een goed voorbeeld van catering die op een veel uitgebreidere schaal inzetbaar is voor andere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een feest waar borrelhapjes moeten worden geserveerd aan gasten. Of wat te denken van een volwaardig quichebuffet om op een bijzondere manier gasten toch met een goed gevulde maag weer naar huis te laten gaan. Rondomtaart verzorgt daarnaast ook zeer gepaste catering én taarten voor bruiloften. De creativiteit uit zich ook in het maken van een prachtige en unieke bruidstaart, waarmee je als bruidspaar heel verrassend uit de hoek kunt komen. De ambacht die in alle creaties terugkomt is heel bijzonder en zorgt er elke keer weer voor dat de meest prachtige en smaakvolle creaties op tafel komen te staan. Het is daarbij eenvoudig om met Rondomtaart.nl contact op te nemen en aan te geven voor wat voor gelegenheid er een taart, high tea of catering moet worden gecreëerd. Samen kunnen jullie dan bepalen wat de beste invulling wordt, welke gerechten er de voorkeur hebben en op wat voor manier het eten wordt gepresenteerd. De prijzen zijn vriendelijk en dat maakt het aantrekkelijk om deze dienstverlening af te nemen en op een bijzondere manier in te zetten om jouw gasten mee te verrassen. Binnen een straal van 25 kilometer rondom Houten kan iedereen van gratis bezorging genieten, maar ook daarbuiten is bezorgen mogelijk. Zo kan iedereen genieten van alle lekkernijen.