Parkeren op Schiphol? Doe het op P3!

Gaat u binnenkort op vakantie en vliegt u vanaf Schiphol? Heeft u geen zin om met het openbaar vervoer naar het vliegveld te reizen? Dat is geen enkel probleem, want dan kunt u uw auto makkelijk parkeren bij Schiphol P3. P3 Lang Parkeren Schiphol is een groot en onoverdekt parkeerterrein waar u kunt parkeren voor drie dagen of langer. Zo kunt u ongerust genieten van uw vakantie! P3 Lang Parkeren Schiphol ligt slechts op een paar minuten afstand van de terminal. Wanneer u de auto heeft geparkeerd op het parkeerterrein kunt u middels een kort ritje van vijf minuten in de gratis snelbus naar de terminal reizen. Deze bussen rijden elke dag van de week dag en nacht om de tien minuten. Hierdoor kunt u op elk tijdstip van de dag op tijd bij de juiste terminal komen. Wanneer u terugkomt van uw vakantie kunt u ook weer middels deze bus terugreizen naar het parkeerterrein. Uw parkeerplaats kunt u tot één dag voor vertrek reserveren. De tarieven van het parkeren verschillen en zijn afhankelijk van het seizoen en het moment van reserveren. Via schipholparkeren.nl kunt u de beschikbaarheid en prijzen van P3 Lang Parkeren Schiphol opvragen.

P3 Lang Parkeren Schiphol; de meeste voordelige manier van parkeren!

P3 Lang Parkeren Schiphol, ook wel Schiphol Smart Parking genoemd, is dé voordeligste manier van parkeren op de luchthaven van Schiphol. U kunt hier met uw auto terecht wanneer u voor langer dan drie dagen wilt parkeren op Schiphol en geen gebruik maakt van de valet parking. Het parkeerterrein is heel makkelijk te vinden. Vanaf de snelweg volgt u de bordjes met daarop Luchthaven Schiphol Lang Parkeren. Het precieze adres voor de navigatie is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer. Zoals eerder vermeld, kunt u uw parkeerplek tot één dag voor vertrek reserveren. Hierbij kunt u kiezen voor het onoverdekte parkeerterrein of, middels een kleine extra, voor de nieuwe overdekte parkeergarage. Bij het reserveren van uw parkeerplaats kiest u de inrijmethode voor P3 Lang Parkeren Schiphol. Er zijn hierbij twee opties mogelijk:

  • Toegang met kentekenherkenning;
  • Toegang met een creditcard.

Bij de eerste optie, toegang met kentekenherkenning, rijdt u tot de slagboom en wacht u tot de parkeerkaart automatisch tevoorschijn komt. Deze parkeerkaart moet u goed bewaren, want u heeft deze weer nodig om het terrein te verlaten aan wanneer u terugkeert van uw vakantie. Wanneer u voor de tweede optie kiest, toegang met de creditcard, voert u uw creditcard in het parkeerapparaat bij de slagboom. Wanneer u uw kaart heeft ingevoerd, zal de slagboom opengaan en vervolgens kunt u het terrein oprijden. Als u het parkeerterrein verlaat, voert u uw creditcard weer in het apparaat. U krijgt bij deze optie dus geen parkeerkaart.

De meest ideale manier van parkeren!

Men is het erover eens: P3 Lang Parkeren Schiphol is de meest ideale en voordeligste manier van parkeren. Hendrik en Jantien zijn twee van de voorstanders van het parkeren op dit parkeerterrein. Ze maken al jaren gebruik van deze parkeermethode wanneer ze op vakantie gaan. Voorheen gingen ze meestal met het openbaar vervoer naar het vliegveld, maar ze hadden altijd zoveel problemen met de trein dat ze besloten om het anders aan te gaan pakken. Sindsdien gaan ze met hun eigen vervoer naar Schiphol en lopen ze niet langer het risico om te laat op het vliegveld te arriveren. “Je zet je auto zo neer en bent vervolgens binnen tien minuten op het vliegveld”, aldus Jantien. Ben jij van plan om binnenkort op vakantie te gaan en zoek je nog een parkeerplek? Zet hem dan op P3 Lang Parkeren Schiphol!