Presentatiemap drukken voor uw bedrijf

Onlangs ben ik mijn eigen coachingsbedrijf begonnen. Ik geef sinds kort loopbaanadvies en –coaching aan mensen die vast zijn gelopen in hun carrière. Dat geeft mij veel voldoening en de mensen die bij me komen kunnen vaak nieuwe keuzes maken of een nieuwe richting inslaan. Dat maakt het werk erg leuk. Ik probeer als startend coach natuurlijk een goede en professionele indruk te maken. Ik heb mijn offertes en andere papieren dan ook standaard in een presentatiemap zitten die voorzien is van mijn logo en een mooie foto. Ik heb hiervoor een bedrijf gezocht dat precies kon leveren wat ik wilde. Een presentatiemap drukken ging ik uiteraard niet zelf doen, maar heb ik kunnen regelen via PrintSelect. Het was even zoeken maar toen ik hen had gevonden wist ik zeker dat ik hier mijn mappen wilde bestellen. Zij hebben uitstekende mogelijkheden om online een op maat gemaakte presentatiemap te bestellen. Uw eigen presentatiemap drukken is dus helemaal niet moeilijk. Via printselect.nl kon ik opgeven hoe ik wilde dat de mappen er uit kwamen te zien. Inspiratie opdoen op de website kan ook, daarvoor moet je gewoon even goed rondkijken. Bovendien helpt het om te bekijken welke keuzes je hebt, dan kom je er vanzelf achter wat je wel en niet mooi vindt. Ik blijf voorlopig zeker bij deze leverancier van drukwerk, want ik ben zeer tevreden over deze manier van je presentatiemap drukken laten. 

Zelf een presentatiemap drukken

Ook mensen die weinig tot geen affiniteit hebben met drukwerk of een presentatiemap drukken kunnen gewoon zelf hun papierwerk ontwikkelen. Via de website is het heel eenvoudig een papiersoort, opmaak en oplage te kiezen. Daarna kun je mappen zowel digitaal als hard-copy ontvangen. Er zijn drie papiersoorten te kiezen en ook kan er geprint worden in full color. Zo is het mogelijk veel verschillende keuzes te maken als u een presentatiemap drukken wilt laten. Vooral als u meerdere soorten mappen tegelijk wilt bestellen bent u goed af bij https://printselect.nl/producten/presentatie-offertemappen. Via de website is het immers makkelijker direct meerdere bestellingen te doen. Het werkt net zoals een normale webshop. Je kiest simpelweg wat je nodig hebt en rekent vervolgens af. Ik was erg blij met deze makkelijk manier van werken. Ik had immers wel meer aan mijn hoofd, want ik moest op zoek naar de eerste klanten en mijn eerste gesprekken voeren. Als startend zelfstandige is dat natuurlijk erg spannend, dus wil je je niet teveel bezighouden met andere dingen. Een presentatiemap en een presentatiemap drukken laten is natuurlijk wel belangrijk, net zoals talloze andere zaken die komen kijken bij het opzetten van je eigen onderneming. 

Andere benodigdheden

Ik moest natuurlijk niet alleen presentatiemappen drukken laten. Ik had ook visitekaartjes nodig en briefpapier. Dit heb ik ook online besteld. Het ontwerp van mijn logo heb ik ook uitbesteed, dat is immers ook niet iets wat je zomaar zelf doet. Hiervoor ben ik bij een grafisch designer terecht gekomen die dit voor mij heeft opgepakt. Na wat overleg hebben we onder andere de volgende aspecten van mijn huisstijl besproken: 

  • Stijl
  • Kleurgebruik
  • Imago en identiteit
  • Uitstraling
  • Publiek

Je moet immers rekening houden met je beoogde publiek. Als loopbaancoach mik ik op hoger opgeleiden die wat extra begeleiding nodig hebben. Uiteindelijk heeft dit zich doorvertaald in mijn logo, dat ik kon gebruiken op mijn presentatiemap. Drukken en verzenden wordt geheel verzorgd door PrintSelect. Bij vragen kan ik ook altijd terecht bij de ervaren medewerkers van de webshop. Iedereen die een kleine of grote oplage nodig heeft kan terecht bij PrintSelect. Ik kan iedere startend coach of startend ondernemer aanraden zaken te doen met deze webwinkel.