Scooterlease voor iedereen!

Veel jongeren missen een gevoel van vrijheid. Ze willen hun vrienden bezoeken die een paar dorpen verderop wonen, maar zien niet in hoe ze dat moeten doen. De bus gaat slechts een paar keer per uur, en ouders willen niet iedere dag voor chauffeur spelen. Herken jij deze situatie, dan kan scooterlease uitkomst bieden! Bij polderscooter.nl kun jij al vanaf 18 euro per maand scooter rijden! Handig, wanneer je geen geld hebt om de scooter zelf aan te schaffen. Je kiest je droomscooter en kunt binnen een paar dagen de weg op. Hoe gaat scooterlease in zijn werk?

  • Kies jouw favoriete scooter
  • Aanvraag in de mail
  • Opsturen van alle benodigde stukken
  • De bank controleert de aanvraag
  • De weg op met je nieuwe scooter

Om te beginnen kies je een scooter uit waar jij blij van wordt. Op bovenstaande site vind je een uitgebreid assortiment, dat bestaat uit scooters van diverse merken. Merken die vaak worden gekozen voor scooterlease zijn BTC, Vespa en Kymco. Vervolgens kies je een type scooter (snor of brom) en de kleur. Je ziet gelijk hoeveel de scooter je maandelijks gaat kosten. Vind je de scooterlease uiteindelijk toch iets te duur? Kies dan voor een ander model, of kies voor wat minder functionaliteit. Nadat je een aanvraag hebt gedaan wordt deze in behandeling genomen door Polderscooter. Je ontvangt binnen zeer korte tijd een financieringsovereenkomst en een machtigingsformulier. Zet je handtekening onder beide documenten en print deze uit. Je scooterlease is nu bijna klaar. Je hoeft enkel nog een kopie te maken van je legitimatiebewijs en je bankpas. Zorg dat je hiervoor een scanner gebruikt: een foto wordt niet goedgekeurd! Vervolgens stop je alles in een envelop en stuur je dat op naar het opgegeven adres! Als je het zo leest, is het proces dus eigenlijk hartstikke eenvoudig!

Voordelen van scooterlease

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, gaat de bank controleren of je in aanmerking komt voor scooterlease. Is dat het geval, dan hoor je dat binnen 5 werkdagen. Daarna wordt de scooter direct op jouw naam gezet. Je kunt dus direct de weg op! Je betaalt vervolgens een vast bedrag per maand om de scooter af te betalen. Wat zijn de voordelen van scooterlease? Om te beginnen kun je het grote aankoopbedrag in kleine stukken opknippen. Je kunt zelf kiezen hoeveel je per maand betaalt en mag gratis meer aflossen als dat uitkomt. Heb je dus ineens wat meer te besteden, dan kun je ervoor kiezen om het volledige bedrag direct af te lossen. Je maandelijkse kosten vallen dan weg! Verder betaal je voor scooterlease geen administratiekosten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten in een later stadium. Tot slot komt et voertuig komt direct op jou naam te staan. Je bent dus zelf de eigenaar. Dat heeft een aantal interessante voordelen, waar je meer over leest op bovenstaande site. Kies voor scooterlease, dan ben je binnen een paar dagen de trotse eigenaar van een eigen scooter!

Kies een onderhoudsplan

Je kunt ook kiezen voor een onderhoudsplan, zodat je zeker weet dat jouw scooter altijd in optimale conditie is. Er zijn verschillende onderhoudsplannen beschikbaar, voor verschillende gebruikers. Rijd je weinig op de scooter, dan kan het ‘Onderhoudspakket op zaak klein’ al voldoende zijn. Dat staat gelijk aan de kleine beurt. Rijd je al wat langer? Kies dan voor het ‘onderhoudspakket groot op locatie’. Je bent dan goed verzekerd tegen onverwachte uitgaven. Benieuwd of jij in aanmerking komt? Stuur je aanvraagformulier op naar bovenstaande site en wacht op antwoord!

Lees meer…