Serre

Al van jongs af aan droom ik er van om een huis te hebben met een serre en een jaar geleden heb ik deze wens eindelijk kunnen realiseren! Toen ik klein was, was ik eens op bezoek bij mensen die een woning hadden met een dergelijke aanbouw en ik vond het meteen fantastisch! De hoeveelheid licht die er binnen kwam en het fijne uitzicht op de tuin, ik vond het echt heel erg prettig! Toen ik zelf op zoek ging naar een koopwoning, heb ik dan ook altijd een zwak gehad voor woningen waar al een serre aan zat. Maar om eerlijk te zijn valt het aanbod op dat gebied toch wat tegen. Tenminste, in de regio waar ik graag wilde wonen kon ik geen huizen vinden die ik mooi vond en die over een dergelijke aanbouw beschikten. Op een gegeven moment heb ik het dus maar uit mijn hoofd gezet en ben ik op een andere manier naar woningen gaan kijken, namelijk met het idee dat ik dan er zelf wel voor zou zorgen dat er ooit een serre bij aangebouwd zou worden. En vorig jaar is dat dan eindelijk werkelijkheid geworden!

Serre aanbouwen

Ik had mijn huidige huis al wel langer, ik woon hier nu al weer zo’n tien jaar. Waarom ben ik dan toen niet meteen aan de slag gegaan met de serre? Omdat ik na de verhuizing hier eerst geen geld voor had. In verhuizingen gaat immers altijd veel geld zitten en er waren ook andere klussen die echt hoognodig aan mijn koopwoning moesten gebeuren. Goede isolatie bijvoorbeeld en dat vond ik dan toch net weer eventjes iets belangrijker. Maar vorig jaar had ik dan eindelijk weer voldoende geld bij elkaar om toch weer na te gaan denken over een serre, ik wilde niet dat mijn budget een belemmering zou zijn, want ik wilde het dan ook meteen goed aanpakken! Een aanbouw laat je immers niet zomaar weer even doen, dus het moest ook echt aansluiten bij mijn wensen. Het was voor mij daarom ook even een zoektocht naar welk bedrijf ik hiervoor in zou schakelen, maar toen ik eenmaal in contact was geweest met Ter Huurne wist is gewoon zeker dat ik het hen moest laten doen. En daar heb ik tot op de dag van vandaag nog zeker geen moment spijt van gehad! De door hen opgeleverde serre vind ik nog iedere dag helemaal fantastisch en ik ben echt ontzettend blij dat ik dit aan heb laten bouwen!

Helemaal naar wens

Waarom koos ik nu specifiek voor Ter Huurne? Dat heeft te maken met de volgende punten:

  • zij kunnen het hele proces, van ontwerp tot oplevering, voor hun rekening nemen
  • zij maken de serre helemaal voor jou op maat, passend bij jouw woning
  • zij gebruiken alleen de beste materialen, zodat veiligheid gegarandeerd is

Ik vond al deze punten erg belangrijk. Erg fijn vond ik het dat zij echt alles voor hun rekening namen. Ik heb met hen doorgenomen wat mijn ideeën en wensen waren met betrekking tot de serre en op basis daarvan hebben zij een schitterend ontwerp gemaakt. Doordat zij alle materialen zelf ontwikkelen, kunnen zij het echt helemaal op maat maken en passend bij jouw huis maken. Bij mij is dat echt heel goed gelukt! Ik vind het ook een prettig idee dat alles van veiligheidsglas is gemaakt en dat dit een hoge belasting kan hebben. Zo weet ik zeker dat het helemaal veilig is. Ben jij benieuwd naar wat zij allemaal kunnen creëren op het gebied van de serre? Kijk dan eens op terhuurnebv.nl, daar vind je diverse foto’s van projecten die zij opgeleverd hebben!