Topvermaak met Rich Magic de goochelaar

Heb je binnenkort een feest of evenement en ben jij verantwoordelijk voor de planning en dus ook het vermaak? Dan is het een goed idee om een goochelaar in te huren. Elk evenement wordt net even een beetje leuker, spannender en vermakelijker als er een goochelaar aanwezig is. Goocheltrucs blijven leuk hoe oud je ook bent, want een truc houdt de hersens voor de gek. Dus na een geslaagde goocheltruc verkeer je altijd in een staat van verbazing en/of verwondering. Dat is een leuke gemoedstoestand en dat maakt een goochelaar ook zo leuk op een feestje. Maar er moet natuurlijk ook gelachen worden. Een goochelaar moet dus eigenlijk trucs laten zien en tegelijkertijd het publiek entertainen. Vaak is het entertainment voor de goochelaar een methode om het publiek af te leiden. Met een vlotte babbel, vliegensvlugge vingers en een flinke dosis humor kan een tafelgoochelaar de trucs tot een goed einde brengen. Als je dus een feest moet organiseren en je wilt een goede goochelaar inhuren, dan heb je een professional nodig. Daarom doe je er goed aan om Rich Magic te huren. Dit is een professionele goochelaar met veel ervaring. Hij is in staat om een avond te voorzien van het nodige vermaak en natuurlijk ook de leukste trucs. Rich Magic is een tafelgoochelaar, dus dat betekent dat hij bij de mensen aan tafel komt om zijn trucs uit te voeren. In de meeste gevallen zijn de mensen direct bij de trucs betrokken. Rich Magic is bijvoorbeeld ook een zakkenroller, dus terwijl hij een truc uitvoert wordt jou horloge gerold zonder dat je het in de gaten hebt. Extra vermakelijk natuurlijk voor de andere mensen aan tafel, want die kunnen zien hoe jij je horloge verliest zonder iets in de gaten te hebben. Verder is Rich Magic een goochelaar die vlug is met kaarten en ook balletje balletje is een spel waar Rich Magic vele variaties van kent. Het kan dan ook zo maar zo zijn dat het balletje opeens in een appel verandert. Rich Magic is er zowel voor de volwassenen als de kinderen. Hij kan zijn trucs vliegensvlug aanpassen aan het publiek. Op deze manier zal iedereen op het feest zich vermaken.

Rich magic als goochelaar inhuren? Kom dan eens langs op richmagic.nl

Mocht je nieuwsgierig zijn naar Rich Magic, dan kun je terecht op zijn website. Op de homepagina vind je een leuke promotievideo waar je direct kunt zien wat je mag verwachten als je Rich Magic in zou huren. Na het zien van het filmpje is het al snel duidelijk dat een tafelgoochelaar op een feest voor erg veel vermaak kan zorgen. Hieronder volgt een kort overzicht van wat je kunt verwachten als je Rich Magic inhuurt.

  • Shows voor alle doelgroepen (kinderen & volwassenen)
  • Rich Magic houdt altijd rekening met de wensen van de klant
  • Rich heeft meer dan 15 jaar ervaring
  • Je betaalt geen reiskosten
  • Rich Magic is professioneel en betrouwbaar
  • Kwaliteit en succes altijd gegarandeerd

Dus het is een veilige keuze als je kiest voor Rich Magic. Hij zal de gasten op het feest altijd iets bijzonders laten ervaren. Als jij degene bent die hem heeft geboekt, dan zal men je extra waarderen na het feest. De goochelkunsten zullen nog lang na het feest besproken worden.

Boek Rich Magic via de site

Als je overtuigd bent, dan is het tijd om Rich Magic te boeken. Dit kan heel eenvoudig via de site. Onderaan de homepagina vind je een knop met ‘boek nu’. Als je daar op klikt kom je bij een contactformulier terecht waarmee je Rich Magic snel kunt boeken.