Bestel het SSL certificaat voor particulieren en bedrijven

transip - SSLHeeft u weleens gehoord van SSL? De kans is groot dat dit u niet zoveel zegt. Dit wordt anders wanneer we u uitleggen wat SSL eigenlijk precies is. Wilt u hier meer over te weten komen? Verderop in deze tekst leest u belangrijke informatie, waardoor het u gelijk duidelijk is wat het is en waar het voor dient. Voor een SSL certificaat gaat u naar Transip.nl. Hier kunt u duidelijk vinden wat de voordelen hiervan zijn, zoals:

  • Een veilige verbinding
  • Zichtbaar beveiligd
  • In 1 klik geïnstalleerd

U kunt kiezen uit diverse pakketten, waarbij de prijzen sterk uiteen lopen. De keuze voor een pakket heeft natuurlijk te maken met de inhoud. Hoe meer eisen u stelt aan de site, hoe uitgebreider het pakket.

Waarom SSL zo belangrijk is

Meer en meer maken we in ons land gebruik van de mogelijkheid om online te shoppen. Niet gek ook want het is nou eenmaal erg gemakkelijk om gewoon vanachter onze eigen laptop, tablet of mobiele telefoon een bestelling te plaatsen. Het is in ieder geval een stuk gemakkelijker dan naar een winkel te moeten rijden, af te vragen of datgene wat u wilt op voorraad is en vervolgens misschien in een lange rij te belanden. Winkelen is niet bepaald mijn hobby. Het ligt dan ook erg voor de hand om gebruik te maken van online middelen. Zo shop ik bijvoorbeeld mijn ontbijt al helemaal online. Daarvoor ga ik al niet meer naar de supermarkt. Het scheelt mij erg veel tijd en energie, maar bovenal winkel ik online omdat ik op die manier eerlijke producten voor een behoorlijk aangename prijs kan krijgen. Hiervoor kan ik eventueel ook naar de markt, maar het kost me moeite om uit te zoeken wanneer een bepaalde kraam onderdeel uitmaakt van de markt. Ook hou ik er persoonlijk niet van om aangesproken te worden door marktkooplui. Door online te shoppen kan ik gewoon in mijn eigen tijd en in alle rust bepalen wat ik wil hebben. Ik zie gelijk wat ik moet betalen, waardoor ik kan besluiten om een product toe te voegen of toch maar achterwege te laten. In ons gezin was ik ook de eerste die overging op internetbankieren. Sinds ik hier gebruik van maak, heb ik de overschrijvingskaarten voorgoed de deur uit gezet. Ik vind het ideaal dat ik ook online mijn betalingen kan doen. Waar ik altijd op let is dat er gebruik gemaakt wordt van SSL. SSL is herkenbaar aan een groen balkje in de adresbalk, waar een sleuteltje bij staat. SSL betekent dat de site veilig is gemaakt om betalingen op uit te kunnen voeren en uw persoonlijke gegevens ook beschermd zijn. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat bijvoorbeeld een bank gebruik maakt van SSL, omdat ik nou eenmaal niet wil dat dieven bij mijn gegevens en geld kunnen komen. Het geeft vertrouwen om te zien dat een website SSL heeft.

Bestel bij Transip het pakket van uw keuze

Bent u van plan een webshop te starten, of heeft u al een webshop die u beter wilt beveiligen? Het is beslist aan te raden om hier onderzoek naar te doen, omdat steeds meer mensen willen dat de website die ze bezoeken op deze manier is beveiligd. Het zorgt voor veel meer vertrouwen, waardoor de kans veel groter is dat mensen bij u bestellen. Het is zeker een goed idee om eens contact op te nemen met de professionals van Transip.nl om te ontdekken of u zo’n SSL certificaat kunt regelen voor uw webshop. Bij de firma Transip bent u wat dat betreft echt in goede handen.