Usb stick bedrukken

Een usb stick bedrukken met jouw logo, ontwerp of boodschap om vervolgens weg te geven. Drukwerkdeal.nl heeft meerdere uitvoeringen in het assortiment die geschikt zijn om als cadeau weg te geven. Tegenwoordig zijn usb sticks bedrukken perfecte cadeaus waar je zowel klanten als medewerkers een plezier mee doet. Ondanks dat we steeds meer via een cloud gaan verwerken, blijven de usb sticks nog belangrijke gebruiksvoorwerpen. Daardoor is usb stick bedrukken ongetwijfeld een geschenk die je niet over het hoofd moet zien. Zeker niet als je bekijkt wat de mogelijkheden zijn via Drukwerkdeal.nl. Als eerste hebben ze uiteenlopende soorten voor usb sticks bedrukken om te selecteren. Hoe origineler jouw model, hoe meer jouw bedrijf op gaat vallen. Kijk ook goed welke vorm het beste past bij het ontwerp dat je erop wilt laten bedrukken. Zo is voor een groter ontwerp of foto de creditcardvorm voor usb stick bedrukken erg geschikt. Je kan er een grote afbeelding op laten afdrukken. Wil jij je usb sticks bedrukken met alleen een logo of je bedrijfsnaam, dan kan dat uiteraard ook. De usb sticks moeten wel horen bij jouw bedrijf of uitstraling. Maak jouw usb sticks zo eenvoudig of opvallend mogelijk.

Usb sticks bedrukken voor een langdurig geheugen

Zorg ervoor dat je altijd onder de aandacht blijft en laat usb sticks bedrukken om ze als relatiegeschenken uit te delen. Drukwerkdeal.nl heeft de volgende uitvoeringen in de collectie voor usb stick bedrukken:

  • Twister
  • Twister metallic
  • Klassiek
  • Sleutel
  • Creditcard

Voor de usb sticks bedrukken kan je selecteren welk geheugen ze moeten bevatten voor de opslag. Ze zijn verkrijgbaar met een geheugen van 2, 4, 8, 16 en 32 gigabyte. Allemaal zijn ze te gebruiken voor alle besturingssystemen, zodat iedereen plezier kan hebben van het geheugen van jouw usb sticks. Laat ze iedere usb stick bedrukken met de naam van jouw bedrijf of met het ontwerp dat hoort bij jouw actie of evenement. Bij sommige uitvoeringen is usb sticks bedrukken op twee kanten mogelijk, op de sleutel en creditcard na. Mocht je graag de usb stick bedrukken met twee ontwerpen, dan heb je de keus uit de twister, twister metallic en klassiek. De usb sticks bedrukken wordt aan de hand van de PMS-druktechniek bewerkt of met full color. De Pantone Matching System wordt toegepast bij de Twister, Twister Metallic, Klassiek en Sleutel. Je hebt de keus uit de 1 kleur PMS tot en met 4 kleuren PMS. Hoe meer kleuren, hoe meer gemengd kan worden tot de kleur die bedoeld is. Bij de creditcard usb stick bedrukken worden de 4 full color kleuren cyaan, magenta, yellow en hey (zwart) gebruikt. Het mengen vindt tijdens het afdrukken plaats, zodat de foto zo precies mogelijk op de creditcard-usb stick geplaatst wordt.

Een usb stick voorzien van tekst en foto

Met het perfecte ontwerp kan jij een schitterende usb stick bedrukken op een manier zoals jij wilt. Naast jouw mooie ontwerp heb je ook nog de keus uit verschillende trendy kleuren. Wel is dat afhankelijk van het type die je uitkiest. Ze zijn niet allemaal in meerdere opvallende kleuren beschikbaar. Zo is de creditcard alleen maar verkrijgbaar in het wit, maar deze kan je uiteraard versieren aan de hand van jouw ontwerp. Voor usb sticks bedrukken zijn informatiesheets beschikbaar waarin staat hoe je jouw ontwerpen moet aanleveren. De bedrukking vindt plaats op een klein oppervlak. Des te belangrijker is het dat je jouw ontwerp op de juiste wijze aanlevert. Voeg je bestanden toe als je alle opties hebt aangevinkt en geef het aantal aan dat je wilt ontvangen. Binnen ongeveer 8 werkdagen heb je de bedrukte usb sticks binnen.