Verzendzakken nodig? Bestel ze bij ons!

Bent u op zoek naar verzendzakken? Dan hebt u vast een online winkel. Misschien hebt u wel beide: een winkel in de fysieke buitenwereld en een webwinkel. Dat is vast erg prettig want dankzij dit uitstekende medium kunt u uw reikwijdte aanzienlijk vergroten. Mocht men tot voor kort enkel uit de stad u bezoeken, nu kan men dankzij het internet uit heel Nederland bij u terecht. Als u een groot bedrijf met een bekende naam hebt, dan is dat erg voordelig. Maar ook als u juist een klein bedrijf hebt en werkt in een bijzondere niche van de markt. Dan zijn uw producten misschien wel zo uniek dat veel mensen er van balen dat uw pand zo ver weg van hun huis is. Dat is niet langer het geval als u ook via het internet zaken gaat doen. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Laat ons dan helpen. Wij van uniekverpakkingen.nl zijn tevens een online webwinkel en bij ons kunt u terecht als u verzendzakken zoekt. Naast verzendzakken hebben we nog veel meer verpakkingsmateriaal. We mogen gerust stellen dat we van alle markten thuis zijn. Hopelijk neemt u eens de tijd om onze website te bezoeken. U zult zien dat onze verzendzakken in diverse soorten en maten te verkrijgen zijn. Zo kunt u kleine en grote producten die via de post kunnen worden verzonden veilig opsturen. Hoe breekbaar het dan ook mag zijn, met de juiste verpakkingsmaterialen zal er onderweg niets mis kunnen gaan. Zelfs niet als een pakketje in de bestelwagen uit het rek en op de grond valt. Gebruik naast deze verzendzakken dan ook verpakkingsmateriaal waarmee u de artikelen kunt beschermen. We denken daarbij aan cellofaan, het bekende bubbeltjesplastic, maar karton kan ook al behoorlijk helpen. Zo lang het maar strak is verpakt want dan kan er maar weinig misgaan. De klap wordt opgevangen door het beschermende materialen in de verzendzakken. Natuurlijk is het te hopen dat er in de eerste plaats niets valt of omgestoten wordt. Maar neem het zekere voor het onzekere en zoek daarom goed uit hoe u uw producten stevig kunt verpakken. Dan zal al het gekochte materiaal veilig bezorgd worden en daar plukt u de vruchten van. Immers, klanten zullen dit doorvertellen aan anderen en ze zullen wellicht nogmaals bij u bestellen in de toekomst!

Naast verzendzakken vindt u nog veel meer handige producten

Zoals uit de vorige alinea al wel blijkt hebben wij naast verzendzakken nog veel meer handige zakjes en materiaal om uw producten mee te verpakken. Niet alleen leveren wij verzendzakken aan webwinkels. Maar aangezien dit een belangrijke trend is en er steeds meer webshops opduiken willen we deze branche niet onbenoemd laten. Afijn, natuurlijk leveren wij ook verpakkingsmateriaal aan fabrieken en winkels dus wat voor bedrijf u dan ook hebt, als u producten moet verpakken en eventueel moet versturen dan weet u ons hopelijk in de toekomst te vinden. Een gouden tip is daarom om onze website te bookmarken. Dan staan we voorgoed tussen uw favoriete websites en kunt u met een paar klikken van uw muis verzendzakken bijbestellen. U kunt immers maar beter te veel dan te weinig verzendzakken hebben liggen in uw magazijn. Naast verzendzakken hebben we onder andere de volgende producten:

  • Plakhaakjes, strips en clips om uw reclame- en promotiemateriaal in uw winkel op te hangen..
  • Polybags, gripzakjes, verpakkingstape en ga zo maar door.
  • En natuurlijk mogen stevige rollen plastic niet ontbreken want daarmee kunt u containers omwikkelen, pallets verstevigen als u ze hebt gevuld met colli en het houdt tevens de verzendzakken bij elkaar.
  • Voor een compleet overzicht verwijzen we u wederom door naar de website. Aan de linkerkant van de landingspagina vindt u allerlei categorie├źn zodat u snel uw gewenste producten uit kunt zoeken. Uiteraard kunt u ook de ingebouwde zoekmachine een kans geven.

Hebt u hier nog vragen over? Neemt u dan eens contact met ons op

Hebt u nog vragen over de verzendzakken? Dan vermoeden wij dat onze website al genoeg informatie biedt. U vindt er namelijk de beschikbare maten van de beschikbare verzendzakken. Daarnaast vindt u natuurlijk de prijzen per collo en de inhoud per collo. Bent u benieuwd naar het online bestellen omdat u dit niet zo vaak hebt gedaan? Dan kunt u even contact met onze klantenservice opnemen. Stuur gerust een e-mail of bel ons even op. We staan voor u klaar en proberen u snel te woord te staan. Met meer dan 30 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan een gedegen service te krijgen. We denken dan ook graag met u mee naar de ideale oplossing om uw producten mee te versturen. Zijn het volgens ons verzendzakken? Dan kunt u ze bestellen en betalen via een digitale betaalservice zoals PayPal, iDEAL of betaal met uw creditcard. Komt uw bestelling uit boven een bedrag van 200 euro? Dan zijn er verder geen verzendkosten aan verbonden. Reken er maar op dat u dit bedrag al snel hebt gehaald want het is verstandig om meerdere dozen met verzendzakken in een keer te bestellen. Wilt u graag uw eigen zakken op maat laten maken? Naast een keur aan standaardafmetingen van al onze producten kan het maar zo zijn dat u iets specifieks wilt hebben. Daarmee kunt u zichzelf onderscheiden en er voor zorgen dat alle producten goed worden verzonden. Neemt u hiervoor direct contact op, dan sturen we een offerte op!