Waar bestel je natuurlijk hondenvoer?

Als u er zelf een hele gezonde en natuurlijke leefstijl op nahoudt dan wilt u natuurlijk dat ook uw trouwe viervoeter dat doet. Uw hond natuurlijk hondenvoer geven in plaats van de standaard brokken uit de supermarkt heeft namelijk heel veel voordelen voor diens gezondheid, en daarmee krijgt u een fittere en gelukkigere hond. Bij NeroGold weten ze alles van hondenvoer en wat zowel goede als slechte voeding voor uw hond kan betekenen. Op hun website vertellen ze bijvoorbeeld dat honden carnivoren zijn en hondenvoer naar hun mening pas ‘natuurlijk’ genoemd mag worden als het qua samenstelling zoveel mogelijk overeenkomt met de voeding die de hond in het wild tot zich genomen zou hebben. Op basis van deze informatie hebben ze een lijn natuurlijk hondenvoer ontwikkeld die daadwerkelijk zo dicht mogelijk bij deze natuurlijke voeding komt als mogelijk. Daarnaast hebben ze een aantal zakken brokken die weliswaar dezelfde basis hebben, maar qua samenstelling aangepast zijn aan een bepaald soort gezondheidsklacht die uw hond kan hebben. Zo kun je de voeding aanpassen aan de conditie of leeftijd van jouw hond. Ze hebben bijvoorbeeld:

  • Nero Gold Hond Sensitive, voor honden met een gevoelige vertering.
  • Nero Gold Hond Maintenance, voor honden met overgewicht.
  • Nero Gold Hond Adult MINI, voor volwassen, kleine hondjes tot maximaal 10 kg.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een selectie van het aanbod natuurlijk hondenvoer van NeroGold. Voor hun precieze aanbod kun je het beste even op hun website kijken. Daar vindt je ook een contactformulier en een telefoonnummer voor als je niet precies weet welke zak brokken het beste past bij jouw hond, of als je niet weet hoeveel voer je hond eigenlijk mag hebben per dag, want vooral dit tweede vinden veel mensen heel lastig om in te schatten.

Hoeveel voer mag een hond per dag?

Dat natuurlijk hondenvoer veel beter is voor een hond dan de normale brokken uit de supermarkt mag duidelijk zijn, maar hoeveel voer mag je hond eigenlijk hebben per dag? Dit is heel erg moeilijk inschatten voor veel mensen. Een hele algemene regel die je kunt gebruiken is dat je hond logischerwijs teveel voer krijgt als hij aankomt en te weinig als hij (zonder overmatige / significante beweging) afvalt. Dit geldt voor mensen en natuurlijk ook voor dieren. Echter is dit heel moeilijk op korte termijn te controleren. Het beste is dus om de website van NeroGold te bezoeken en daar de informatie te lezen over dit onderwerp. Voor jouw hond namelijk alleen het allerbeste.

De voordelen van natuurlijk hondenvoer

Je denkt misschien dat het niet zoveel uitmaakt of een hond goedkoop of duur voer eet, en of dit dan nagemaakt, gevuld met restvlees of juist met oog voor hun natuurlijke, oorspronkelijke voer is, zoals het natuurlijk hondenvoer van NeroGold. Het maakt echter voor de gezondheid van uw hond een wereld van verschil. Natuurlijk hondenvoer zit namelijk boordevol hoogwaardige eiwitten, goede vetten van natuurlijke afkomst, licht verteerbare koolhydraten en vezels voor de vertering. Bovendien zijn er aan de brokken van NeroGold extra mineralen en vitaminen toegevoegd door middel van een ingenieus spraysysteem. Door de vitaminen en mineralen op de brokken te sprayen, pas ná productie, blijven alle voedingsstoffen goed bewaard en beschikbaar voor uw hond. En dat maakt de voeding van NeroGold.nl zo ontzettend gezond. Wanneer stapt uw hond over?