Werving en selectie ict

Bent u op zoek naar een ICT specialist voor uw organisatie? Dan kan Aatop ICT als werving en selectie ict wellicht voor u de juiste professional vinden. Zij beschikken over een uitgebreid bestand met daarin diverse ICT specialisten van verschillende niveaus. Veel bedrijven gaan zelf op zoek naar het personeel als zij een nieuwe medewerker zoeken. Met een goede HR afdeling is dit wellicht mogelijk en ook voor kleine bedrijven is dat een optie. Alleen beschikt u zelf niet over het enorme aanbod aan deskundigen op het gebied van ICT. Daarnaast heeft u zelf nooit eerder gesproken of gezien. De consultants van werving en selectie ict Aatop ICT hebben zelf al eerder een gesprek gevoerd met de werkzoekenden. Wanneer u goed in kaart hebt wat voor persoon u zoekt en wat de functie precies inhoudt, dan zijn de consultants in staat hier een goede match voor te vinden. Het is voor hen niet noodzakelijk om het hele bestand door te bellen. Vaak weten ze direct welke persoon voldoet aan de eisen voor de functie. Het inschakelen van een gespecialiseerde werving en selectie ict bureau als Aatop ICT kan u daarmee veel tijd schelen.

Werving en selectie ict vindt de juiste match

De tijd zit hem niet zo zeer in het inplannen van een sollicitatiegesprek of het plaatsen van de kandidaat. Het begint al bij het vinden van de juiste match. Dankzij de gesprekken die werving en selectie ict bureau Aatop voert, hebben zij al een goed beeld van de persoon. Niet alleen qua ICT kennis, maar ook qua persoonlijkheid. Zij weten wat de persoon zoekt in een nieuwe baan en zij weten ook wat uw organisatie nodig heeft op die betreffende functie. Dit geldt voor alle ICT functies die voorbij kunnen bij de werving en selectie ict:

  • Systeembeheerder
  • Teamleider
  • Ontwikkelaar
  • Projectmanager

Het aanbod aan ICT functies is behoorlijk uitgebreid, maar de inhoud van functies kan per organisatie verschillen. De vier recruiters van werving en selectie ict Aatop zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ict en brengen daar zowel de professionals als de bedrijven van op de hoogte. Naast hun eigen kennis over de professionals in het bestand, kunnen zij op meerdere manieren de juiste kandidaat vinden. Bijvoorbeeld door het actief gebruik maken van externe wervingtools en de promotie op social media. Op een doelgerichte manier weten zij uw vacature op de juiste manier neer te zetten, zodat het de geschikte kandidaten aantrekt.

De werkwijze van Aatop

Aatop blijft altijd op de hoogte van de ICT-markt. De recruiters beschikken daardoor over de juiste kennis om de vacatures te koppelen aan de juiste professionals bij de werving en selectie ict. Zij weten welk expertise nodig is op welke plek om zowel de organisatie als de persoon naar een beter niveau te krijgen. Wanneer u gaat samenwerken met de werving en selectie ict van Aatop blijft u in contact met uw vaste contactpersoon. De recruiter wordt op deze manier uw professional die alles weet van uw organisatie. Meer over de aanpak van Aatop leest u op de website aatop-ict.nl. Als u enthousiast bent over een kandidaat, dan kan Aatop de rest voor u in orde maken. Het is mogelijk de kandidaat direct in dienst te nemen, maar ze kunnen ook via Aatop bij u in dienst komen. Op deze manier bieden zij diverse constructies zodat bedrijven de mensen aan kunnen nemen om zo de werkzaamheden te laten continueren. Wachten op uw nieuwe ict-aanwinst is daarom niet meer nodig. Werving en selectie ict Aatop vindt een ict-expert voor alle functies en omstandigheden.