Zoek niet langer naar goedkope vps

Zoekt u naar goedkope vps? Neem dan eens een kijkje op xitens.nl. Want we bieden een aantal pakketten aan, drie om precies te zijn, allen goedkope vps. Dit is uiteraard een afkorting en staat voor “virtual private server”. Het heeft alles te maken met het internet en met uw eigen website. Als bedrijf ontkomt u niet meer aan het internet. Of u nu wel uw diensten, abonnementen en producten via een website aanbiedt, of enkel een site in het leven hebt geroepen om informatie te geven over uw bedrijf, u wilt een moderne goed lopende en goed bereikbare website hebben die vrijwel altijd in de lucht is. Dan komt een goedkope vps al snel om de hoek kijken want dit is de meest moderne en daarmee ook snelste servercliënt. Het is de plek waar uw site als het ware op “staat” en op “draait”. Gezien het feit dat dit nu virtueel, deels in een Cloud, gebeurt betekent dat uw website niet meer op een fysieke plek hoeft te staan zoals op een harde schijf. Dat brengt immers risico’s met zich mee. Het kan letterlijk kapot gaan, gestolen worden en eenvoudiger gehackt worden dan goedkope vps. Dat is slechts één van de vele voordelen van goedkope vps ten opzichte van oudere methodes. Naast deze mogelijkheid om uw site aldus te hosten via goedkope vps krijgt u de keuze uit drie verschillende pakketten boordevol extra’s. daar willen we u in de volgende alinea alles over vertellen.

Goedkope vps heeft de toekomst, daar kunnen we kort over zijn

U hebt aldus de keuze uit drie verschillende goedkope vps pakketten, elk met hun eigen aantrekkelijke prijskaartje. In het kort bestaan deze pakketten uit:

  • Goedkope gedeelde hostingpakketten, supersnelle vps servers op SSD of zelfs supersnelle VDS servers op SSD.
  • Een gigantische hoeveelheid schijfruimte,
  • Net als erg veel dataverkeer mogelijkheden,
  • Een onbeperkte hoeveelheid e-mailadressen,
  • Gratis installatie scripts. En dat betekent dat u direct zelf aan de slag kunt gaan met de bouw van de website met het script waar u kennis van hebt of affiniteit mee hebt,
  • En kiest u voor de wat duurdere pakketten dan krijgt u ook 1 tot 4 Intel Xeon.

De kosten zijn respectievelijk 1, 10 en 50 euro per maand. En daarmee is goedkope vps zowel mogelijk bij Xitens voor starters en beginners maar ook voor het middenkader en uiteindelijk voor zeer grote bedrijven met grote hoeveelheden dataverkeer per dag of zelfs per seconde. Weet u niet precies welke goedkope vps pakket het beste bij u past? Dan kunt u vanzelfsprekend per mailen en per telefoon even contact me onze klantenservice opnemen. Vergeet niet om deze site te bookmarken zodat u ons blog regelmatig kunt doorspitten. En als u graag het laatste nieuws volgt dan doet u er goed aan om onze sociale media in de gaten te houden. Zo vindt u ons onder andere op Facebook, Twitter en Google+.

Kijk snel of uw bedachte domeinnaam nog beschikbaar is

Naast het feit dat we uw website kunnen hosten voor zeer lage prijzen en met de hoeveelheid ruimte en de juiste snelheid bieden we ook allerlei andere diensten aan. Zo moet u ook uw domeinnaam vastleggen inclusief de juiste extensie om een zo groot mogelijke doelgroep te kunnen bereiken. Check alvast op onze website of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Soms kunt u het overnemen van de huidige eigenaar, soms moet u creatief zijn en een andere naam bedenken, eventueel in combinatie met de extensie. Tevens verzorgen we SSL certificaten zodat iedere bezoekers met een veilig gevoel op uw website kan browsen.

Lees meer…