Schoonmaker voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een schoonmaker voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Iemand.nl Zakelijk aan het juiste adres! Op hun site regel je snel en eenvoudig een professionele schoonmaakkracht, tegen een zeer schappelijk tarief. De site richt zich specifiek op middelgrote en kleine bedrijven. Zo weet je zeker dat je als ondernemer altijd beschikt over een schoon pand. Hoe gaat het proces precies in zijn werk en wat zijn de voordelen?

  • Invullen van postcode
  • Datum en tijdstip uitzoeken
  • Schone werkplek
  • Transparante factuur achteraf

Om te beginnen vul je jouw adres en postcode in. Met die informatie kan de juiste schoonmaker gezocht worden, die snel bij jou in de buurt kan zijn. Vervolgens kies je een datum en een tijdstip. Daarin heb je meerdere opties. Je kunt kiezen voor een eenmalige schoonmaak, maar kunt de schoonmaker ook om de zoveel tijd laten terugkomen. Je kunt dan denken aan een wekelijkse, of een maandelijkse schoonmaakbeurt. Nadat je een keuze hebt gemaakt komt de schoonmaker op het gewenste tijdstip langs en maakt de boel aan kant. Je kunt zelf bepalen welke ruimtes extra aandacht krijgen, of welke werkzaamheden prioriteit hebben. Iemand.nl Zakelijk werkt met een uniek systeem, waarbij de klant zelf de schoonmaakspullen regelt. In ruil daarvoor gaat de prijs van de schoonmaak drastisch omlaag. Je betaalt slechts het uurloon van 18,50 per uur! Je zorgt dus zelf dat je voldoende schoonmaakmiddel op kantoor hebt en bent daarna verzekerd van een betrouwbare en goedkope schoonmaakkracht. Ben jij ook op zoek naar een schoonmaker voor jouw zakelijke pand? Surf dan naar https://iemand.nl/zakelijk/schoonmaker.html en vul je postcode in. Je hebt binnen één minuut een schoonmaakkracht gereserveerd! Wil je meer informatie over de diensten die dit bedrijf aanbiedt? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij staan je graag te woord.

Voordelen van een schoonmaker

Voor een klein bedrijf heeft een schoonmaker een heleboel voordelen. Zo bespaar je tijd doordat je niet zelf aan de slag hoeft. Je kunt je tijd investeren in wat er echt toe doet: jouw bedrijf tot een succes maken. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om enkel je werkkamer te laten opruimen, zodat je weer achter een net bureau zit. Dat werkt net even wat efficiënter! De schoonmakers van bovenstaand bedrijf zijn gescreend en bij ziekte of oponthoud wordt altijd vervanging geregeld. Alles wordt dus voor je uitgedacht en je hebt nergens meer omkijken naar. Tot slot heb je als klein bedrijf geen budget voor een hele schoonmaakploeg. Voor slechts 18,50 per uur heb je toch een prachtig opgeruimd kantoor, waar klanten van onder de indruk zijn! De uren worden achteraf in rekening gebracht en rechtstreeks van je rekening afgeschreven. Dat scheelt facturen: je krijgt aan het eind van de maand één factuur met daarop alle gewerkte tijd. Ben je enthousiast geworden? Ga dan snel naar bovenstaande site en regel een schoonmaker voor jouw bedrijf. Denk eraan dat je zelf de schoonmaakmiddelen regelt!

Het wijzigen van een afspraak

Het kan natuurlijk voorkomen dat je op zakenreis bent, of even een aantal dagen niet werkt. Het kantoor hoeft dan ook niet schoongemaakt te worden. Gelukkig is het heel eenvoudig om een afspraak te wijzigen of te annuleren. Wanneer je inlogt op de site, krijg je een eigen chatmenu met de schoonmaker in kwestie. Daar kun je heel eenvoudig wijzigingen doorgeven. Je kunt aangeven waarom de afspraak verzet moet worden en het systeem doet de rest. Onze kracht leest het bericht en is meteen op de hoogte; ideaal! Waar wacht je nog op? Regel een schoonmaakkracht voor jouw bedrijf via bovenstaande site!