Bruidstaart voor jullie grote dag

Voor jullie bruiloft moeten er veel zaken geregeld worden en het kiezen van een bruidstaart is daar een van. Waar moet je nu op letten als jullie een taart voor jullie huwelijksdag uit gaan kiezen? Als eerste is het natuurlijk belangrijk hoe deze smaakt, je wilt er natuurlijk ook echt van kunnen genieten. Van tevoren nadenken over wat voor smaken jullie lekker vinden en een aantal mogelijkheden proeven stelt jullie in staat om jullie favoriete smaak te kiezen. Daarnaast is het bij een bruidstaart uiteraard ook van belang dat deze groot genoeg is. Voor de banketbakker die deze gaat maken is het belangrijk om van tevoren te weten hoeveel gasten jullie verwachten, zodat het formaat van de taart hierop aangepast kan worden. Er kan vaak eenvoudig een extra laag bovenop gemaakt worden, om zo extra personen te kunnen bedienen. Een andere optie is dat je kiest voor meerdere trouwtaarten. Op die manier kun je ook nog verschillende smaken kiezen als je dat zou willen. Dit zijn dus zeker punten om rekening mee te houden op het moment dat je na gaat denken over jullie bruidstaart.

Ontwerp van de bruidstaart

Hebben jullie een smaak gekozen en weet je hoeveel gasten jullie verwachten, dan is het laatste punt waar jullie over na moeten denken het ontwerp. Een bruidstaart moet immers niet alleen lekker smaken en groot genoeg zijn, deze moet er ook mooi uitzien. Het is natuurlijk prettig als de stijl en de kleur van de trouwtaart passen bij de stijl waar jullie voor de bruiloft voor gekozen hebben. Hebben jullie voor de aankleding van de ruimte en voor jullie kleding gekozen voor een moderne en strakke stijl, dan is het mooi als de bruidstaart daar goed bij past. Kiezen jullie juist voor romantisch, met bijvoorbeeld veel rozen, dan is het mooi als ook op de taart roosjes terug komen. Naast de stijl, kan er ook nog gekozen worden voor de opmaak. Zo kunnen taarten gestapeld worden, waarbij er steeds een kleinere op een grotere geplaatst wordt, maar er kunnen ook verschillende trouwtaarten gemaakt worden die uit één laag bestaan en die op verschillende plateaus geplaatst worden. Zo vormen ze wat uiterlijk betreft één geheel, maar staan ze toch los van elkaar. En een laatste punt waar jullie over na kunnen denken is de vorm. Kiezen jullie voor ronde taarten of voor vierkante? Of voor een hartvormig model? Er is heel veel mogelijk op het gebied van de bruidstaart en er valt dus genoeg te kiezen.

Trouwtaarten van Jan Banket

Wil jij uit heel veel verschillende mogelijkheden kunnen kiezen voor jullie bruidstaart, dan is Jan Banket een goede keus. Bij hen heb je de keuze uit:

  • verschillende groottes voor het juiste aantal personen
  • diverse vormen, zoals rond, vierkant en hartvormig
  • de losse of gestapelde varianten
  • ontwerp en opmaak naar eigen wens

Bij deze banketbakker maken ze altijd een uniek ontwerp voor je klaar, helemaal naar jouw eigen wens. Zo weet je zeker dat jullie bruidstaart echt helemaal bij jullie past. Op hun website kunnen jullie al voorbeelden bekijken van trouwtaarten, op die manier kun je alvast een idee krijgen van wat er allemaal mogelijk is en inspiratie opdoen voor jullie eigen ontwerp. Zo kunnen jullie duidelijker jullie wensen kenbaar maken aan de banketbakker. Uiteraard kun je bij hen ook altijd vooraf langskomen om verschillende smaken te proeven, zodat jullie een smaak kunnen kiezen die jullie echt heerlijk vinden. Zijn jullie dus op zoek naar een goede banketbakker voor jullie bruidstaart, neem dan zeker eens een kijkje op de site van Jan Banket. Lees meer..