Een powerbank bedrukken met jouw bedrijfslogo erop

Ben jij als zelfstandige ondernemer op zoek naar een geschikt relatiegeschenk wat je tegelijkertijd kunt inzetten als promotiemateriaal. Denk er dan eens over na om te kiezen voor een powerbank bedrukken met het logo van je bedrijf erop. Dit is een van de meest effici├źnte manieren om reclame te maken voor je bedrijf en tegelijkertijd je waardering voor je klanten te laten blijken. Daarnaast is het voor jezelf natuurlijk ook wel erg handig om een powerbank te hebben, want tegenwoordig gebruiken we onze telefoons zoveel dat het geen uitzondering is wanneer deze aan het einde van de dag leeg is.

  • Rubber
  • Plastic
  • Metaal

Dit zijn de verschillende materialen waarvoor je kunt kiezen bij het powerbank bedrukken. Daarnaast heb je bij JM Promotions niet alleen de optie voor verschillende materialen, ook kun je kiezen voor een powerbank bedrukken die op zonne-energie werkt of er zelfs een helemaal custom-made laten maken. Het is dan ook met een reden waarom er steeds meer bedrijven bij JM Promotions aankloppen. Naast een powerbank bedrukken kun je hier ook voor veel andere soorten producten kiezen om je bedrijf mee te promoten. Van drukwerk, displays tot relatiegeschenken, je vindt het hier allemaal.

De juiste kennis en ervaring met een powerbank bedrukken

Wanneer je kiest voor een powerbank bedrukken, dan wil je natuurlijk dat dit voorwerp aan bepaalde eisen voldoet. Zo moet het minstens een keer een telefoon compleet kunnen opladen, maar het moet ook makkelijk om mee te nemen zijn. Het liefst moet het formaat zo in elkaar zitten dat het in iedere broekzak of tas past, zonder dat deze teveel ruimte inneemt. Het is uiteraard altijd op de meest onvoorspelbare momenten dat je telefoon leeg gaat en dus wil je altijd een powerbank bij de hand hebben, om deze situaties zoveel mogelijk te vermijden. Bij JM Promotions hebben ze daar rekening mee gehouden en je hebt dan ook uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van een powerbank bedrukken. Neem nu bijvoorbeeld de custom made powerbank bedrukken. Je kunt dan niet alleen het product van jouw bedrijfslogo voorzien, maar je kunt deze ook in een speciale vorm laten maken. Zo kun je een speciaal kerstthema ontwerpen, maar ook zijn uiteenlopende figuurtjes mogelijk. Flesjes bijvoorbeeld of een lampje. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Heb jij een bepaald idee in je hoofd en wil je weten of dit mogelijk is en hoeveel jou dit zal gaan kosten? Neem dan contact op met de klantenservice van JM Promotions, zij kunnen je er meer over vertellen.

Vandaag nog de powerbank bedrukken

Als je eenmaal een idee hebt voor een goede promotie, zoals een powerbank bedrukken, dan wil je dit uiteraard zo snel mogelijk laten uitvoeren. Daarom duurt het bij JM Promotions over het algemeen slechts enkele dagen om je bestelling in orde te maken. De tijd die hierover heen gaat, is onder andere afhankelijk van de eisen die jij aan het product stelt. Zo zal een custom made powerbank bedrukken meer tijd kosten, dan als je gaat voor een van de meer standaard opties. Het is daarnaast tijdens het bestelproces belangrijk om de juiste hoeveelheid powerbanks te bestellen. Denk hier dus van tevoren goed over na, zodat je niet ineens zonder komt te zitten. Ook in de oplaadvolume heb je natuurlijk verschillende opties. Bij JMPromotions.nl hebben ze aan alles gedacht en het is aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om je bestelling te plaatsen.