Je bedrijf promoten doe je natuurlijk door zonnebrillen te bedrukken

Promoboer - zonnebrillen bedrukkenDe zomer staat alweer voor de deur en dat betekent dat de zon vaker, meer en feller gaat schijnen. Als het een beetje bewolkt is ontstaat er een felle reflectie die een bril onmisbaar maakt. Hier kun je natuurlijk wat tegen doen met behulp van een zonnebril. Veel mensen zullen in de zomer ervaren dat ze toch wel een zonnebril nodig hebben. Het is dus geen gek idee om op deze behoefte in te spelen door zonnebrillen te gebruiken als promotiemateriaal. In de zomer hoef je natuurlijk geen sjaals weg te geven en in de winter is het niet handig om zonnebrillen te bedrukken. Draai het om en je hebt een prima marketingstrategie te pakken. Gezien we nu in de zomerperiode zitten is het daarom ook zeer verstandig om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf door zonnebrillen te bedrukken. Wat je wilt als eigenaar van een bedrijf is naamsbekendheid genereren en dit kan op verschillende manieren. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren en sommige methodes zijn subtiel en gaan als het ware via de achterdeur, en andere methodes zijn vrij opvallend en de gaan direct via de voordeur. Welnu, als een verkoper bij je aan de voordeur komt, dan is je eerste reactie vaak om die verkoper zo snel mogelijk af te wimpelen ongeacht of hij of zij nu iets goeds te verkopen heeft of niet. Het punt met een verkoper aan de deur is dat het intimiderend kan overkomen. Dit zorgt meteen voor een soort van afweer response. Het is daarom vaak beter om gebruik te maken van subtielere methodes. Door het bedrukken van zonnebrillen doe je eigenlijk niets anders dan reclame maken zonder mensen direct te confronteren. Dit zorgt direct vanaf het begin voor een gemoedelijke en prettige relatie tussen bedrijf en potentiële klant. Door zonnebrillen te bedrukken met jouw bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam kun je er voor zorgen dat veel mensen in contact komen met jouw bedrijf zonder dat er een afweerreactie bij komt kijken. Sterker nog, als je in de zomer zonnebrillen weggeeft, dan geef je mensen juist een positief gevoel in combinatie met jouw bedrijf en dat is natuurlijk wat je wit bereiken. Nu is het niet zo dat je door het weggeven van één bril direct een klant aan de haak slaat. Het idee met het zonnebrillen bedrukken is dat je er veel bedrukt en veel onder de mensen verspreid, zodat je naam zichtbaar wordt en zodat mensen kennis maken met je bedrijf op een zeer subtiele manier. De brillen kunnen dan ook van eigenaar wisselen en op deze manier rouleert je bedrijfsnaam als het ware onder de mensen. Het is dus tegelijkertijd een leuk relatiegeschenk waarmee je klanten aan je kunt binden en het zorgt voor de perfecte promotie voor je bedrijf. Vooral als je de zonnebrillen weggeeft op het moment dat mensen ze het hardst nodig hebben, zullen ze het gevoel van opluchting associëren met jouw bedrijf.

Waar kan ik mijn zonnebrillen kopen en waar kan ik zonnebrillen bedrukken?

Het kopen en bedrukken van zonnebrillen kan gelukkig op één en dezelfde plek. Je hoeft dus niet eerst ergens zonnebrillen te kopen om ze vervolgens ergens anders te laten bedrukken. Via Promoboer kun je dus zowel de brillen ‘schoon’ kopen evenals de zonnebrillen laten bedrukken. Dit is wel zo handig, want door alles onder één dak te regelen bespaar je natuurlijk veel kosten. Om je een indruk te geven wat voor soort zonnebrillen je bedrukken kunt, volgt hieronder een overzicht van de meest populaire zonnebrillen die vaak worden bedrukt voor promotiedoeleinden.

  • Piloten zonnebrillen
  • Shutters shades
  • Houten zonnebrillen
  • Goedkope zonnebrillen

Je hebt dus genoeg keuze als het op zonnebrillen bedrukken aankomt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de prijs, want als je het zo goedkoop mogelijk wil, dan kun je gerust gebruik maken van de goedkoopste zonnebrillen. Tevens heb je natuurlijk controle over de hoeveelheid zonnebrillen die je bedrukken wilt laten. Je kunt al zonnebrillen bedrukken vanaf 250 stuks. Meer zonnebrillen bedrukken is natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt uiteraard ook kiezen om bijvoorbeeld 250 shutter shades te bestellen in combinatie met 250 houten zonnebrillen. De samenstelling van de bestelling en de manier waarop ze bedrukt worden is uiteraard helemaal aan jou. Uiteraard is het wel handig om gebruik te maken van de expertise van Promoboer en te luisteren naar eventuele adviezen en dergelijke. Maar jij bent degene die uiteindelijk de beslissing maakt betreffende het soort zonnebril en de wijze van bedrukken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je je bedrijfsnaam wil laten drukken, maar dat het beter is om het logo te laten drukken omdat de bedrijfsnaam bijvoorbeeld te groot is.

De voordelen van promoboer

Promoboer vind je online via promoboer.nl. Zoals gezegd is één van de voordelen van Promoboer dat je al vanaf 250 stuks zonnebrillen bedrukken kunt. Daarnaast is het ook een groot voordeel dat zonnebrillen bedrukken bij Promoboer erg goedkoop is. Sterker nog, het is de goedkoopste van Nederland. Ben je niet helemaal zeker of het een goed idee is om zonnebrillen te bedrukken dan kun je een gratis proefdruk laten maken. Zo kun je voor jezelf zien hoe het eruit komt te zien en of het iets voor jouw bedrijf is. Als je eenmaal bestelt, dan heb je de bestelling zomaar in huis, want Promoboer maakt gebruik van erg snelle levering.