Via onze site kunt u eenvoudig wikkelfolie bestellen

Bedrijven die verzendingen moeten versturen op pallets, zullen herkennen dat het niet altijd eenvoudig is om uw goederen goed in te pakken. Het is heel belangrijk dat uw goederen tijdens het transport niet beschadigd raken en vandaar dat wij u ook graag willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over het goed verpakken van uw goederen. Wij hebben vele mogelijkheden in huis om dit karwei goed uit te voeren, maar wij willen ons hier beperken tot de wikkelfolie die wij u zouden kunnen leveren. Sinds de invoering van wikkelfolie is dit product niet meer uit de schappen weg te denken. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke soorten wikkelfolie wij u allemaal kunnen bieden. Wij hebben namelijk diverse soorten wikkelfolie in ons aanbod opgenomen om er zeker van te kunnen zijn dat u bij ons precies de wikkelfolie kunt vinden waar u het meest bij gebaat bent. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. U kunt hier namelijk zien welke soorten wikkelfolie wij aanraden voor welk soort goederen. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u de juiste soort folie bij ons bestelt. Mocht u graag een bestelling willen plaatsen, dan kan dat ook via onze site. Wij hebben namelijk de mogelijkheid beschikbaar gesteld om uw bestelling via onze site aan ons door te geven. Dat betekent dat u vandaag nog een bestelling bij ons kunt plaatsen en dat wij vervolgens zullen zorgen dat wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerken. Kom daarom snel even een kijkje nemen op onze site. Het adres van onze site is Webshop.viv.nl. Hier kunt u naar hartenlust door ons aanbod grasduinen en wij hopen u daarom ook snel een keer op onze site te mogen verwelkomen.

Ons wikkelfolie rekt eenvoudig en plakt automatisch

Wanneer u transporten graag veilig wilt vervoeren, kunt u uw goederen inwikkelen met wikkelfolie. Dat zorgt namelijk voor stabiliteit en het zorgt er tevens voor dat spullen niet van de pallet kunnen vallen. Het grote voordeel van ons wikkelfolie is dat dit heel goed aan te brengen is. U heeft geen ingewikkelde apparatuur nodig om de folie goed aan te brengen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen aantreffen omdat u hier kunt zien welke soorten folie het meest geschikt zijn voor uw producten. Wij hebben altijd alle soorten folie in huis dus dat betekent dat u bij ons altijd zult slagen. Wij kunnen u ook helpen aan folie wanneer u een machine heeft die goederen kan inpakken. Ook voor dergelijke apparatuur hebben wij de juiste rollen met folie in ons aanbod. Wij willen u daarom graag vragen om even naar Webshop.viv te komen kijken. Hier kunt u namelijk zien wat wij u te bieden hebben.

Bestel via onze site en wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk

Als u bij ons een bestelling plaatst, zullen wij alles op alles zetten om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Dat betekent dat u uw folies al heel snel in huis zult hebben. Kortom:

  • wij hebben vele verschillende soorten folie
  • wij garanderen u dat wij lage prijzen hanteren
  • wij zorgen dat uw bestelling snel geleverd wordt

Kijk voor meer informatie of voor onze contactgegevens vandaag nog even op onze site. Hier vindt u alles wat u graag zou willen weten.